Ο Μήτρογλου θύμισε... Καστίγιο

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για τον πιεσμένο Κώστα Μήτρογλου που θυμίζει... Καστίγιο.

Ο Μήτρογλου θύμισε... Καστίγιο

Ο καυγάς του Μήτρογλου με τον Ντομίνγκες είναι κάτι συνηθισμένο για τους ποδοσφαιρικούς. Το έχουμε ακούσει πολλές φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις. Θα συμφωνήσω αν πρόκειται για 5x5 ή για μπάλα στην αυλή του σχολείου. Οταν γίνεται σε ομάδα του επαγγελματισμού και του βεληνεκούς του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Απλά και ξεκάθαρα.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν ήρθε χθες στον Ολυμπιακό. Ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός μόνο καλό θα κάνει στην καριέρα του και είναι σίγουρος πως στο τέλος του δανεισμού του από την Φούλαμ θα είναι κερδισμένος. Δεν έχει καμία ανάγκη το γκολ με τη Βέροια για να αποδείξει ποιος είναι. Το έκανε πριν από λίγα βράδια με την Ατλέτικο. Τα παιχνίδια με τη Βέροια σε χρίζουν πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, σου δίνουν ψυχολογία και σε βοηθούν να λυθείς. Τίποτε παραπάνω.

Ο Μήτρογλου πέρασε δύσκολους μήνες. Πήγε στην Φούλαμ έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ και αυτό τον φόρτωσε άγχος. Παρά τις τυμπανοκρουσίες της μεταγραφής του, δεν μπόρεσε να δείξει πράγματα, ενώ ήρθε και η μέτρια έως κακή παρουσία του στον Μουντιάλ να τον ρίξει ψυχολογικά. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή πόσω μάλλον αν αυτός είναι ο Μήτρογλου που είναι παίκτης ψυχολογίας.

Ηρθε στον Ολυμπιακό και νομίζει ότι είναι αναγκασμένος να αποδείξει κάτι. Πιθανότατα πρέπει να αποδείξει ότι η Φούλαμ έκανε λάθος που τον έδωσε δανεικό. Πιθανότατα πρέπει να αποδείξει ότι καλώς κάνει ο Μίτσελ και τον εμπιστεύεται. Πιθανότατα πρέπει να κερδίσει ξανά την αγάπη του κόσμου. Πιθανότατα όλα αυτά να είναι μέσα στο μυαλό του.

Ο καυγάς με τον Τσόρι δεν είναι κάτι που θα ταράξει το κλίμα στον Ολυμπιακό ούτε θα χαλάσει αυτό που χτίζει ο Μίτσελ. Δείχνει, όμως, την πίεση του Μήτρογλου και την ανάγκη του να δείξει πράγματα. Αυτά κάποτε τα έκανε και ο Καστίγιο που προσπαθούσε να περάσει όλη την αντίπαλη ομάδα και να βάλει το γκολ της χρονιάς για να δείξει ότι δεν είναι αιώνιο ταλέντο. Αλλο αν τελικά έμεινε αιώνιο ταλέντο.

Ο Μήτρογλου δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Ενα γκολ με τη Βέροια θα ξεχαστεί την επόμενη μέρα. Ενα γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η διάρκεια είναι αυτά που καθιερώνουν έναν ποδοσφαιριστή.

ΥΓ: Νεύρα δεν είχε μόνο ο Τσόρι. Νεύρα είχε και ο Γκατούζο. Δικαιολογημένα όταν σε παρουσιάζουν ως τον καπετάνιο που εγκαταλείπει το καράβι. Δικαίως ξέσπασε ο Ιταλός. Και δεν θα είναι το μοναδικό ξέσπασμα μέσα στη χρονιά...

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Καυγάς Μήτρογλου-Ντομίνγκες

Μίτσελ: "Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι"

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK