Ο Μίτσελ θα γίνει ο επόμενος... Μήτρογλου

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για μία από τις μεγαλύτερες νίκες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, την ικανότητα και τύχη του Ολυμπιακού και τον Μίτσελ που θα είναι ο επόμενος που θα γεμίσει με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία του συλλόγου.

Ο Μίτσελ θα γίνει ο επόμενος... Μήτρογλου

Δεν θέλω να βάλω στη ζυγαριά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αμστερνταμ, το 6-2 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν ή το 1-0 της ΑΕΚ επί της Μίλαν. Δεν πρόκειται να μπω σε οπαδική κουβέντα. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του τελικού του Champions League και την κέρδισε. Τι πιο απλό και αυτονόητο.

Χθες έγραφα ότι η Ατλέτικο είναι ο ιδανικός αντίπαλος για πρεμιέρα. Πολλοί ερμήνευσαν λανθασμένα το κείμενο και το πήγαν στην... κάφρικη πλευρά. Ημουν όσο πιο ξεκάθαρος γινόταν: το ματς με τους Μαδριλένους μόνο κέρδη μπορούσε να αφήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και αυτά ακριβώς άφησε.

Ο Μίτσελ θα γίνει ο επόμενος... Μήτρογλου

Δεν είναι η νίκη, δεν είναι τα τρία γκολ, δεν είναι τι έβγαλε το ματς και τι έδωσε ο Ολυμπιακός. Είναι όλη η βραδιά στο Φάληρο, από την αρχή έως το τέλος. Ενας Ολυμπιακός με πλάνο, προσήλωση και ξεκάθαρο προσανατολισμό από έναν προπονητή που ήξερε ποια ομάδα είχε απέναντί του, ποια πλεονεκτήματα είχε η δική του ομάδα και πως μπορούσε να πάρει πράγματα από αυτά. Και πήρε.

Θα συμφωνήσω με την... απέναντι όχθη που πιθανώς υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός. Είναι, όμως, χιλιοειπωμένο πως για να κάνεις τέτοιες νίκες στην Ευρώπη θέλεις (και) τύχη. Αν κολλήσεις δίπλα και το πλάνο, τότε εκτός από τυχερός είσαι και ικανός.

Ο Μίτσελ θα γίνει ο επόμενος... Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Οσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμένει σε τροχιά του πλάνου του. Εχει δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό που μπορεί μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξει το 80% της ομάδας και όχι μόνο να μην επηρεαστεί η εικόνα, αλλά να έρχονται νίκες σαν κι αυτές κόντρα στην Ατλέτικο. Σε αυτό, βέβαια, παίζει μεγάλο ρόλο η παρουσία του Μίτσελ, ο οποίος ήδη έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Ολυμπιακού. Και είναι δεδομένο πως μετά τους Μήτρογλου, Μανωλά, Σάμαρη και Τοροσίδη θα είναι ο επόμενος που θα φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου...

Διαβάστε ακόμη:

Μίτσελ: "Νιώθω Πειραιώτης, ο κόσμος με ανατριχιάζει"

Σιμεόνε: "Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση"

Γκριζμάν: "Βγάζω το καπέλο στους φίλους του Ολυμπιακού"

Ολυμπιακός-Ατλέτικο 3-2 (VIDEOS)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ισπανικός Τύπος: "Ο Μίτσελ δυσκόλεψε τον Σιμεόνε"

Το photostory του Ολυμπιακός - Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK