Ο Ολυμπιακός άδειασε τον Μίτσελ μέσω του Παπαδόπουλου

Ο Σταύρος Καραΐνδρος διάβασε τις δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου για τον Μίτσελ και -όπως πολλοί- έβγαλε το αυτονόητο συμπέρασμα.

Ο Ολυμπιακός άδειασε τον Μίτσελ μέσω του Παπαδόπουλου
INTIME SPORTS

Γνωρίζω ότι πολλοί ρεπόρτερ δυσκολεύονται να το γράψουν. Δεν είναι χαζοί για να μην το έχουν πάρει χαμπάρι. Να μην πάρουν χαμπάρι το αυτονόητο. Πως το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός "άδειασε" τον Μίτσελ. Ο επίσημος Ολυμπιακός, έτσι;

Αφού πρώτα έλαβε τέλος το σίριαλ με την αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν οι κλασικές δηλώσεις που ανεβαίνουν σε κάθε επίσημο σάιτ ομάδας. Από αυτές που ευχαριστούν την ομάδα, τον πρόεδρο και τον κόσμο για τις στιγμές και τις χαρές και στο τέλος κλείνουν με ένα "ζήτω ο Ολυμπιακός" ή η εκάστοτε ομάδα.

Σε αυτές του Παπαδόπουλου είχαμε το εξής αξιοσημείωτο το οποίο δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να σχολιάζεται. Προφανώς το πήραν όλοι χαμπάρι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, αλλά επειδή πρόκειται για μια "καυτή" πατάτα, δύσκολα το ακουμπάς.

Ολυμπιακός κατά Μίτσελ!

Τι είπε λοιπόν ο Έλληνας αμυντικός; "Σκέφτηκα σοβαρά και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο, στον οποίο όπως γνωρίζουν όλοι αγωνίστηκα για να γίνω μέλος του, διότι ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή. Έτσι έφτασε το σημείο όπου η συνύπαρξη μαζί του κατέστη πλέον αδύνατη".

Τι καταλαβαίνετε από αυτό που μόλις διαβάσατε; Ότι ο Παπαδόπουλος καταφέρεται εναντίον του Μίτσελ. ΟΚ, αυτό είναι το εύκολο. Πού το κάνει, όμως, αυτό; Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Άρα που καταλήγουμε: Ένας ποδοσφαιριστής που φεύγει από μία ομάδα κατηγορεί τον τωρινό προπονητή στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, που σημαίνει ότι όλο αυτό γίνεται με τη συναίνεση της ΠΑΕ.

Είναι τόσο απλό. Ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να πει όλα τα υπόλοιπα, να κάνει τις κλασικές δηλώσεις για τον πύρινο κόσμο, τον πρόεδρο, τον Ολυμπιακό, να ευχαριστήσει δεξιά και αριστερά και να σταματήσει εκεί. Δεν το έκανε. Ανέλυσε -και καλά έκανε- τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση να περάσει την πόρτα της εξόδου. Η μπάλα περνά απέναντι, στην πλευρά του Ολυμπιακού που θα μπορούσε να μη μπει σε αυτή τη διαδικασία και να "απαλείψει" τις επίμαχες δηλώσεις. Δεν θα μπορούσε; Εύλογο είναι το ερώτημα. Όπως εύλογο είναι το ερώτημα: "γιατί δεν το έκανε";

Δεν θα το παίξω Σέρλοκ Χολμς, το αυτονόητο γράφω για το αυτονόητο που βλέπω. Πιθανόν είναι φάουλ του Ολυμπιακού. Πιθανόν κάτι σημαίνει όλο αυτό. Πιθανόν ανοίγουν την πόρτα στον Μίτσελ και με την πρώτη, σοβαρή, στραβή να έχουμε αλλαγή προπονητή. Δεν μεγαλοποιώ τα πράγματα, ο Ολυμπιακός φροντίζει να το κάνει.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Κώστας Κεφαλογιάννης: Ούτε οι θυρωροί στου Ρέντη

Σχόλιο Σταύρος Γεωργακόπουλος: Αν κάπου έγινε λάθος ήταν με τον Μανωλά!

Παπαδόπουλος: "Δεν ένιωσα την εκτίμηση του Μίτσελ"

Στην Τράμπζονσπορ κι επίσημα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο εκνευρισμένος Αβραάμ Παπαδόπουλος ζήτησε να φύγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK