Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός που πέρασε με επιτυχία το τεστ των προκριματικών, το β' ημίχρονο που έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες, η ορμή και η πίεση που έβγαλε, ο φαντεζί Καρσελά που "κλέβει" καρδιές και η διαφορά ποιότητας σε σχέση με πέρυσι. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Η αναζήτηση του επόμενου προπονητή στον Ολυμπιακό έχει πάρει διαστάσεις σίριαλ την ώρα που πληθαίνουν τα ρεπορτάζ για παραμονή του Τάκη Λεμονή. Γιατί ο Έλληνας κόουτς είναι μία πολύ καλή περίπτωση και ποια είναι η παγίδα ενόψει των προκριματικών του καλοκαιριού. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Η πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο ερυθρόλευκος κανόνας. Το Contra.gr γράφει για τις πωλήσεις του Ολυμπιακού επί εποχής Μαρινάκη, τα κέρδη και τις υπεραξίες, ενώ καταγράφει τις 5 πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Δηλαδή τώρα που ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ, ο Μπέντο έγινε καλός προπονητής; Ο "πόλεμος" που δέχεται ο Πορτογάλος τεχνικός, η αντιμετώπιση που έχει από τον Τύπο και η ανάγκη να μάθει να ζει υπό πίεση, παίζοντας σε κάθε ματς την παραμονή του. Περίεργη φάρα οι Ολυμπιακοί. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Ο Σίλβα τώρα δικαιώνεται

Τελ. ανανέωση : 07/10/15 06:43

Ο αρχισυντάκτης του Contra.gr, Σταύρος Καραΐνδρος, γράφει για τον Μάρκο Σίλβα. Πώς έγινε ο... νέος Βαλβέρδε και χαίρει εκτίμησης των ανθρώπων του Ολυμπιακού.