Εβγαλε αντίδραση, βρήκε (διαιτητικά) εμπόδια

Χωρίς να σημαίνει πως έχει την πολυτέλεια να βάζει σε δεύτερη μοίρα το βαθμολογικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη πρωτίστως να πάρει τα πάνω του. Να ανέβει ψυχολογικά, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Το ματς με τον ΠΑΣ μπορεί να τον ανεβάσει. Διαιτησίες σαν κι αυτές, όμως, όχι. Σχόλιο του Σταύρου Καραΐνδρου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες ήταν δεδομένα δύσκολο. Και ήρθε σε μία περίεργη χρονική περίοδο που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του από τον Γενάρη. Κι όμως, οι "πράσινοι" έβγαλαν αντίδραση, αλλά για διάφορους λόγους δεν έφτασαν στο διπλό.

Χωρίς να σημαίνει πως έχει την πολυτέλεια να βάζει σε δεύτερη μοίρα το βαθμολογικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη πρωτίστως να πάρει τα πάνω του. Να ανέβει ψυχολογικά, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Το σαββατιάτικο ματς μπορεί να του δώσει τα παραπάνω. Αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα άξια σχολιασμού.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κάτι η αγκωνιά, κάτι το γκολ οφσάιντ, κάτι η γενικότερη αντιμετώπιση του διαιτητή προς τον Παναθηναϊκό, αφήνει δικαίως τους "πράσινους" με το αίσθημα της αδικίας. Έκρινε ο ρέφερι το αποτέλεσμα; Ναι. Οι φάσεις είναι κομβικές και θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν την ιστορία της αναμέτρησης. Δικαίως φωνάζει ο Παναθηναϊκός; Ναι. Αλλά πού να βρει το δίκιο του;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Άλλο παιχνίδι ήταν αυτό του Σαββάτου με εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Λεβαδειακό. Το δεύτερο μέρος και ό,τι έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο δείγμα πως κάτι γίνεται, κάτι δουλεύεται. Είναι αντίδραση, είναι η επιστροφή από την αδράνεια, την αδιαφορία.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη δημιούργησαν, πάλεψαν, προσπάθησαν και έχασαν ευκαιρίες. Στοιχεία που αγνοούσε ο κόσμος στα περισσότερα παιχνίδια. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσθήκη των Εμποκού, Κουλιμπαλί και Κλωναρίδη που ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας. Ειδικά ο τελευταίος ήταν το πρόσωπο που αναζητούσε εναγωνίως ο Μπεργκ για να τον βοηθά μπροστά. Ό,τι ήταν ο Ιμπάρμπο στα καλά του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ανήκει στο παρελθόν. Ζημιά με κέρδη. Οξύμορο, αλλά αντικατροπτίζει την πραγματικότητα. Έβγαλε πράγματα ο Παναθηναϊκός, έδειξε πολλά. Δεν τον πήγε το παιχνίδι, δεν το ήθελε η τύχη, κάτι και η διαιτησία και έδεσε το γλυκό. Έδειξε, όμως, σημάδια κανονικότητας.

Δεν άλλαξαν ξαφνικά όλοι ούτε κρύφτηκαν τα πραγματικά προβλήματα. Αν η εμφάνιση συνδυαζόταν και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα μιλούσαμε για άριστα. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Για τον -συγκεκριμένο- Παναθηναϊκό μιλάμε.

ΥΓ: Γράφτηκε κατά κόρον το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να χτίσει πάνω της ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι πιτσιρικάδες που κλήθηκαν να παίξουν στα δύσκολα το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει να ξεχαστούν ούτε να αντιμετωπιστούν ως λύση ανάγκης. Αξίζει επένδυση, αξίζει να χτιστεί το μέλλον πάνω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οφσάιντ το γκολ
Κόλλησαν στο 1-1 ΠΑΣ και Παναθηναϊκός
Οργίλη ανακοίνωση Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK