Της... Παναγιάς τα μάτια είπε ο Σαββίδης

Ο Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ και στέκεται στα όσα αποκάλυψε για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Της... Παναγιάς τα μάτια είπε ο Σαββίδης

Ας αφήσουμε στην άκρη όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για Ολυμπιακό, Μελισσανίδη, μεταγραφές, διαιτησία κτλ και ας επικεντρωθούμε στο μοναδικό σοβαρό σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΡΤ3. Ακούει στο όνομα: Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο περσινός ΠΑΟΚ ήταν δημιούργημα του Άγγελου. Με ό,τι καλό ή κακό σημαίνει αυτό. Ήταν δικός του από την αρχή έως το τέλος. Από την περίοδο που ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό, μέχρι που κατέληξε στα βράχια και πάλευε για ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ του διπλού στο Φάληρο και της ήττας με κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ του Αναστόπουλου, ήταν έργο Αναστασιάδη. Με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Τα τελευταία, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε στην κρατική τηλεόραση, προσπάθησε να διορθώσει ο Σαββίδης. Χρησιμοποίησε το ρήμα "απαιτώ" για να ξεκαθαρίσει με εμφατικό τρόπο πως έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου στον Αναστασιάδη, τονίζοντάς του ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές. Η απάντησή του; Η γνωστή. Περί Παναγιάς.

Δηλαδή, μιλάμε για μια ομάδα που σε κάποιο σημείο οδηγούσε την κούρσα, είχε ελπίδες για πρωτάθλημα και όταν άρχισε να ξεφουσκώνει, ο Σαββίδης στάθηκε δίπλα στο τεχνικό επιτελείο και φώναξε "παρών". Η Παναγιά, όμως, δεν τον άκουσε. Ας είναι καλά τα παλικάρια.

ΠΑΟΚ για να τρελαίνεσαι!

Μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ της απόλυτης παράνοιας. Που αν πιστέψουμε τα όσα είπε ο Σαββίδης (από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίλογος, είμαστε αναγκασμένοι να αρκεστούμε στις συγκεκριμένες δηλώσεις), είχε για προπονητή κάποιον που έβαζε το θρησκευτικό κομμάτι πάνω από το αγωνιστικό. Οκ, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό, ξέρουμε τα χούγια του Άγγελου, αλλά, βάζοντας την προσωπική απορία στο θέμα, τι στο καλό τον κρατούσε στον πάγκο; Τι στην ευχή περίμενε για να διώξει έναν προπονητή που του απαντούσε: "η Παναγία θα είναι η άμυνά μας";

Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ μπορούν να συμβούν. Ειλικρινά. Η ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε προπονητές να ανέβουν στον θρόνο, όπως χαρακτηριστικά το είπε ο Σαββίδης και αυτοί την πετούν στα σκουπίδια ως άλλοι Ξανθόπουλοι του ελληνικού κινηματογράφου, για να δείχνουν προς τα έξω κατατρεγμένοι από τη ζωή!

Ακόμα και τώρα, τόσους μήνες μετά, ο ΠΑΟΚ κουβαλά τα λάθη του Αναστασιάδη. Η ομάδα που βλέπουμε στην προετοιμασία και αυτή που είδαμε στο επίσημο με την Λοκομοτίβα, είναι δημιούργημα του Άγγελου. Ένα έργο που ανέλαβε ο Ιγκόρ Τούντορ και προσπαθεί να φέρει εις πέρας. Μια ομάδα προβληματική, με κενά και ελλείψεις και αυτή τη φορά χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας...

Από τα όσα είπε την Δευτέρα ο Σαββίδης γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο περσινός ΠΑΟΚ ήταν ένα λάθος. Ένα λάθος που πρέπει να σβηστεί και -το βασικότερο- να μην επαναληφθεί. Γι' αυτόν και μόνο το λόγο ο Τούντορ χρειάζεται χρόνο και ηρεμία για να ξανακάνει αυτό το μπάχαλο ομάδα. Από το μηδέν και φτου από την αρχή. Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Σαββίδης έχει δίπλα του έναν προπονητή που ακούει. Εκτός από εκκλησιαστικούς ύμνους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK