Τέλος, αρχή

Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρέπει να λειτουργήσει ως ένα νέο ξεκίνημα για την επόμενη ομάδα που θα χτίσει.

Τέλος, αρχή

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχασε τόσο εύκολα στον 4ο αγώνα από την ΤΣΣΚΑ υποδηλώνει έναν επίλογο. Επίλογο στη λογική πως η ομάδα μπορεί/οφείλει κάθε χρόνο να διεκδικεί πρόκριση στο Final-4 επί ίσοις όροις. Ίσως τώρα να ακουστεί καλύτερα ο Διαμαντίδης που από εφέτος έθετε σωστά τις προτεραιότητες. Προτεραιότητες οι οποίες μετά από έναν χρόνο οφείλουν να τεθούν από τώρα. Τέλος για να υπάρξει μία αρχή πάνω στην οποία θα χτιστεί το μέλλον.

Παππάς και Γιάνκοβιτς είναι η επόμενη ημέρα και με ένα σαφή σχεδιασμό ποιοι παίκτες θα κινηθούν γύρω τους, έχοντας τον Διαμαντίδη ως ασφαλιστική δικλείδα.

Τέλος, αρχή

Καμία παρέκκλιση από το πλάνο

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τον αποκλεισμό. Οι μεγάλες διαφορές οφείλονται κατ' αρχάς στο ότι η ΤΣΣΚΑ, μόλις είδε τα σκούρα, επιστράτευσε τον Κιριλένκο που άλλαξε τα πάντα κι εν συνεχεία στο γεγονός πως οι "πράσινοι" από τους έξι ξένους ουσιαστικά είχαν δύο ενεργούς.

Ο Ιβάνοβιτς έκανε ένα μέρος της δουλειάς και στο τέλος της Ευρωλίγκας παραδίδει δύο παίκτες πρωταγωνιστές στο υψηλότερο επίπεδο και άλλους δύο που έρχονται (Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος) οπότε η δουλειά γίνεται πιο απλή. Αρκεί να το αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας πως δεν θα παρεκκλίνει στο ελάχιστο ασχέτως αποτελεσμάτων.

Τέλος, αρχή
INTIME SPORTS

Άλλη η ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο

Η σειρά πραγματικά δεν αντέχει σε κριτική διότι είναι πολύ καλή ομάδα αυτός ο Κιριλένκο. Ο μεγάλος Ρώσος στα 34 και μετά από τέσσερις μήνες όπου ασχολήθηκε με τα οικοκυρικά, ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες και μόνος του να μεταμορφώσει την ΤΣΣΚΑ σε φαβορί. Το παιχνίδι του και η απουσία του Τεόντοσιτς, έκαναν τα πάντα πιο εύκολα στο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους πριν το κάνει... ντέρμπι ο Σέρβος. Μετά ο Ιτούδης αξιοποίησε όλο το βάθος του πάγκου του και τη διάθεση του Χάινς για να μην κινδυνεύσει από τον πολύ άστοχο Παναθηναϊκό.

Σίγουρα όταν έχεις έξι ευρωπαϊκά δεν γίνεται να σου... αρέσει η ήττα και να τη δέχεσαι. Αυτή η νοοτροπία με σωστή διαχείριση αποτελεί εχέγγυο πως σύντομα ακόμα και χωρίς τα μπάτζετ του παρελθόντος, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει ως ισότιμος διεκδικητής κοιτώντας προς τον έβδομο τίτλο του. Αρκεί να μην χαθεί πάλι στην πίεση για μία νίκη παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 55-74 (VIDEO)

Νέο συμβόλαιο ο Παππάς, υπέγραψε μέχρι το 2018

News 24/7

24MEDIA NETWORK