Το μάθημα που δεν πήρε

Ο Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει το τεστ που δεν κατάφερε καν να δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρεται στο ευχάριστο μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και χαρακτηρίζει λογική την έλλειψη ανταγωνιστικότητας εξαιτίας των απουσιών.

Το μάθημα που δεν πήρε
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνοντας στον επίλογο της κανονικής διάρκειας της Euroleague, έχοντας συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, σίγουρα ήθελε να μετρηθεί με τους δυνατούς στην έδρα τους. Ο Ιβάνοβιτς γνωρίζει άριστα πως όσο καλά και αν έπαιξε το σύνολό του στο ΟΑΚΑ, οφείλει να δει πού πραγματικά βρίσκεται κοντράροντας σε συνεχόμενα παιχνίδια την Φενέρμπαχτσε και το Μιλάνο στην έδρα τους.

Το κορυφαίο τεστ δινόταν στην Πόλη με έναν αντίπαλο σε καλή κατάσταση με πληθώρα λύσεων. Αυτό το τεστ δεν κατάφερε καν να το... δώσει.

Η απουσία του Μπατίστα, του Μαυροκεφαλίδη και εν μέσω της αναμέτρησης του Διαμαντίδη κόστισαν όχι τις όποιες ελπίδες για νίκη, αλλά την ευκαιρία οι "πράσινοι" να σταθούν στα ίσια απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και να μετρήσουν το μπόι τους.

Το μάθημα που δεν πήρε
INTIME SPORTS

Μία καινούργια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από τέτοιες κόντρες για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτογνωσία. Καθώς σε έναν μήνα από τώρα θα έχει αρχίσει το Top16 κι εκεί όλες οι αναμετρήσεις είναι, όπως τις αποκαλούμε, ντέρμπι, ο Ιβάνοβιτς χρειαζόταν όσο πιο πλήρη την ομάδα του.

Αυτό δεν συνέβη και αν προσθέσουμε και την σταθερή απουσία του Νέλσον αυτός ο αγώνας δεν πρόσθεσε πολλά.

Το μάθημα που δεν πήρε
INTIME SPORTS

Το μοναδικό ενδιαφέρον αφορά στον Λευτέρη Μποχωρίδη που έπαιξε περισσότερο, τον Χαραλαμπόπουλο ο οποίος πήρε τα πρώτα του ποιοτικά λεπτά στη Euroleague. Ήταν ένα ευχάριστο μήνυμα για τον μικρό που έβαλε τους πρώτους του πόντους και μάλιστα σε διάστημα που η ομάδα του το πάλευε. Ως εκεί όμως, δεν είναι φέτος η χρονιά του κερδίζει όμως ακόμα και με τα ταξίδια. Κάθε προσλαμβάνουσα είναι πολύτιμη για το μέλλον του.

Για τον Ιβάνοβιτς δεν ήταν κάτι καινούργιο το γεγονός πως χωρίς τον Διαμαντίδη και τους δύο καλύτερούς του ψηλούς-ρακέτας, δεν μπορεί να σταθεί σε τέτοιες έδρες. Το λογικό είναι να μην γίνεται να κοντράρει περισσότερο από 20-25 λεπτά. Ο φετινός Παναθηναϊκός άλλωστε στηρίζεται πολύ στην λογική και την αυτογνωσία του.

Διαβάστε ακόμη:

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 84-62 (VIDEO)

Ιβάνοβιτς: "Κακή νοοτροπία". Ομπράντοβιτς: "Άλλος Παναθηναϊκός χωρίς Διαμαντίδη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK