Ο οπαδός είναι αχάριστος με τον Χιμένεθ

Ο Τσάρλυ θυμίζει το τι έκανε η ΑΕΚ επί Χιμένεθ πριν από την ήττα της Τρίπολης, κρίνει ψύχραιμα τις αστοχίες του Ισπανού προπονητή και στέκεται κόντρα σε όλους εκείνους που μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα τον έστησαν ξανά στον... τοίχο, διαγράφοντας από τη μνήμη ακόμη και τα 24 χρόνια που έχει να πάρει η Ένωση πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έκανε ένα υπερβολικόrotation στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που δεν μπορεί να το αντέξει το ρόστερ του. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν υποχρεωμένος να φρεσκάρει την βασική του ενδεκάδα, είτε γιατί είχε απουσίες σε κάποιες θέσεις, είτε γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές του είχαν ανάγκη να πάρουν ανάσες.

Μετά από την υπερπροσπάθεια που έγινε, κυνηγώντας το σκορ με Ολυμπιακό και Αούστρια ήταν φυσιολογικό πως θα υπάρξει κούραση. Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν εξ ορισμού δύσκολο.

Η επιθετική τετράδα που κάνει την διαφορά και αποτελείται από τους Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια, Αραούχο ήθελε φρεσκάρισμα, η απουσία των Τσόσιτς, Σιμόες, Κλωναρίδη, Λόπες, Γιακουμάκη, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλου ανάγκαζαν τον Χιμένεθ να πάει σε αλχημείες.

ΠΗΓΕ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Πράγματι, έκανε περισσότερες απ' ότι χρειαζόταν και ήταν μεγάλη υπερβολή σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να αλλάξει τόσα πολλά να χρησιμοποιήσει και τον τρίτο τερματοφύλακα. Όμως όλα αυτά που διάβασα στα social media, με έκαναν να καταλάβω πόσο αχάριστος είναι ο οπαδός και πόσο εύκολα ξεχνάει.

Ναι, ο Χιμένεθ έκανε λάθη. Σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πήρε ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο απ' ότι χρειαζόταν και μπορούσε να βρει πιο λογικό σχηματισμό και επιλογές από αυτές που κατέληξε. Φθάνει, όμως, ένα παιχνίδι για να θυμηθούμε το περιβόητο εξώφυλλο του "GOAL NEWS" -δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμα πως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη εφημερίδα-, που στο τέλος της περασμένης του θητείας, τον έγραφε "παπατζή";

ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ

Υπήρξε από μερίδα υποστηρικτών της ΑΕΚ απίστευτη υπερβολή μετά το χαμένο παιχνίδι στην Τρίπολη. Μία απαξίωση στον Χιμένεθ που δείχνει και πόσο μικρή μνήμη έχει τελικά ο οπαδός. Συγνώμη που θα το πω, αλλά αυτό λέγεται αχαριστία.

Προσέξτε δεν λέω πως είναι ο καλύτερος προπονητής ο Χιμένεθ. Αν ήταν, δεν θα έμενε άνεργος περίπου δύο χρόνια και δεν θα "πίεζε" τόσο πολύ για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Όμως ας θυμηθούμε λίγο τι ομάδα ανέλαβε. Πού βρισκόταν η ΑΕΚ όταν τελικά αποφάσισε ο Μελισσανίδης να την δώσει στον προπονητή που είχε διαλέξει ο Αδαμίδης.

Να θυμίσω πως προπονητής ήταν ο Μοράις που δεν μπορούσε να σταυρώσει τρίποντο ούτε για πλάκα; Να θυμίσω πως η ΑΕΚ έβλεπε την 5άδα με τα κιάλια; Πως ο Χιμενεθ την σουλούπωσε την έβαλε στα πλέι οφ, πήρε μάλιστα την πρώτη θέση και έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου;

Να θυμίσω, επίσης, σε όσους έκριναν χθες λες και μίλαγαν για την AΕΚ του Ντέμη, του Κετσπάγια, του Σαβέφσκι, του Σαμπανάζοβιτς, του Μπατίστα πως η ομάδα που υποστηρίζουν είχε να σκοράρει στην Ευρώπη 6 χρόνια;

Με τον Χιμένεθ, όχι μόνο σκόραρε, αλλά κατάφερε να αποκλείσει σε νοκ-άουτ φάση την Μπριζ, αντίπαλο ασφαλώς πιο υψηλού επιπέδου από την ΑΕΚ. Επίσης, με τον Χιμένεθ η ΑΕΚ από εκεί που δεν μπορούσε να βρει γκολ στην Ευρώπη έχει καταφέρει να μαζέψει 4 βαθμούς στους ομίλους και είναι σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.

Να θυμίσω, επίσης, σε αυτούς που χθες βγήκαν για να τονίσουν με ένταση και θυμό πόσο ακατάλληλος είναι ο Χιμένεθ και πως πρόκειται για "παπατζή" ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε καταφέρει με αυτόν προπονητή η ΑΕΚ να ανατρέψει απέναντι στον Ολυμπιακό το 0-2.

Ο οπαδός είναι αχάριστος με τον Χιμένεθ

Πως μέσα σε 4 ημέρες έκανε δύο σπουδαία παιχνίδια και δημιούργησε όσες ευκαιρίες δεν είχε κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια την περασμένη χρονιά;

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ

Επίσης να τους υπενθυμίσω πως το ημερολογιακό έτος είναι το 2017 δεν βρισκόμαστε τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας το '90 και η AΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 24 χρόνια!

Για την ακρίβεια στην πραγματικότητα ποτέ δεν κατάφερε να διεκδικήσει αυτά τα χρόνια πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που γίνετε λόγω της μεγάλης βελτίωσης που πέτυχε στην ΆΕΚ με τον Χιμένεθ προπονητή, η έλλειψη γνώσης του να κάνεις πρωταθλητισμό είναι κάτι που φυσιολογικά θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αγωνιστικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο από το κείμενο που έγραψα την περασμένη Παρασκευή, όπου ανέφερα πως το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως για κάθε απουσία δεν υπάρχει ανάλογος αντικαταστάτης.

Ανέφερα πως ο φόβος της ΑΕΚ είναι στο κλατάρισμα των βασικών λόγω και των παιχνιδιών του Γιούροπα να μην έρθουν οι ανάλογες βοήθειες από αυτούς που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν. Στην Τρίπολη έγινε φανερό πως αυτός είναι και ο μεγάλος κίνδυνος της ΑΕΚ, δηλαδή να μην πάρει αυτά που χρειάζεται από τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο.

Επίσης, επειδή στην προσπάθεια για να κατακτηθεί ο τίτλος φαίνεται πως αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ, θα πρέπει και ο Ισπανός τεχνικός να κοιτάξει να το διαχειριστεί με μεγαλύτερη προσοχή. Είχαν υπερβολή οι επιλογές του, δεν είναι ο Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK