Ολα μπορούν να συμβούν

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr για τη μεγάλη έκπληξη των Σκοπίων και τον προημιτελικό-πρόκληση με τη Γαλλία.

Ολα μπορούν να συμβούν

Δεν χρειαζόταν να δούμε τη σημερινή μεγάλη έκπληξη των Σκοπίων για να καταλάβουμε ότι πλέον όλα μπορούν να συμβούν εδώ που φτάσαμε. Το ξέραμε έτσι και αλλιώς. Το κακό είναι ότι οι Γάλλοι έπειτα από το σοκ που υπέστησαν οι Λιθουανοί θα παρουσιαστούν πολύ πιο συνειδητοποιημένοι.

Βέβαια τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Νομίζω ότι θα επικρατήσει αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Εμείς εννοείται ότι θια βγούμε στο παρκέ για να τα δώσουμε όλα. Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε.

Πρώτα απ'όλα θα πρέπει να περιορίσουμε την ενέργειά τους. Δηλαδή προσέχουμε πολύ στα ριμπάουντ, το τρέξιμό τους, τις αλλαγές στην άμυνα, τα πολλά χέρια που πέφτουν πάνω στην μπάλα. Κινητήριος μοχλός τους είναι ο Πάρκερ αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτός.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα που ελπίζουμε ότι θα μας δώσουν πλεονέκτημα. Ολες οι ομάδες θέλουν να χαλάσουν το μυαλό του αντιπάλου τους, το ίδιο και εμείς.

Εδώ που έχουμε φτάσει δεν κοιτάμε το 5-8. Για μας υπάρχει μόνο η πρόκριση. Αν πέσουμε όμως, θα πέσουμε ηρωικά, θα τα έχουμε δώσει όλα. Ετσι και αλλιώς στη συνέχεια θα υπάρξουν ελάχιστες ώρες για ανασύνταξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK