Ένα δάκρυ κύλησε: Oι ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές

Από την αδερφή από το Λονδίνο και τον Μανώλη Μαυρομάτη μέχρι το γ@μημένο μπλοκάκι και το φτέρνισμα την ώρα της περιγραφής. Ο Paparazzi ανοίγει το κεφάλαιο ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ και σπορτκάστερ και σας παρουσιάζει το πρώτο μέρος του αφιερώματος. Ξεκαρδιστείτε ελεύθερα.

Ένα δάκρυ κύλησε: Oι ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές

Ούτε μία ειρωνεία δεν μπορείτε να καταλάβετε!

Φάουλ που σηκώνει κάρτα και ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος βλέπει καθαρό μαρκάρισμα. Δευτερόλεπτα μετά το ριπλέι τον διαψεύδει (ουπς) και ο ίδιος τα μαζεύει με έναν μοναδικό τρόπο... (πρέπει να γίνει μάθημα στις σχολές δημοσιογραφίας)

Θεοφιλόπουλος, part 2: Αδερφή από το Λονδίνο

Κροατία-Ελλάδα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Κόμαζετς ετοιμάζεται να εκτελέσει βολές. Στην περιγραφή ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος. Και ξάφνου τη θέση του παίρνει... ο Χάρρυ Κλιν. Δείτε -ή μάλλον ακούστε- το... σόου και θα καταλάβετε..

Ολυμπιακός-Μονακό: Ο Θρύλος, ο Μανόλο, ο Θεός!

Δεν χρειάζεται εισαγωγικό. Απολαύστε σχεδόν 2 λεπτά απόλυτης περιγραφής. Με κάθε τι που χαρακτήριζε τις περιγραφές του Μανώλη Μαυρομάτη, πασπαλισμένο με "σάλτσα" αγωνίας και... καπνογόνων. Το αποτέλεσμα... ξεκαρδιστικό.

Γλώσσα λανθάνουσα...

Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του ο ρεπόρτερ. Και να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να μάθω. Ιδού το σαρδάμ που θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα μια περιγραφή (αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητο)...

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ

Όσες φορές και να το δω, θα δακρύσω από τα γέλια. Είναι τόσο αληθινό, τόσο ανθρώπινο. Και η αντίδραση τόσο μα τόσο αληθινή! (Θα ήταν επικό αν ακουγόταν μια φωνή να του λέει ένα νούμερο...) Μπόνους: το σαρδάμ της... νύστας: κάτι ο ήλιος που σε βαράει, κάτι τα ονόματα, κάτι το ενδιαφέρον του αγώνα, έρχεται το επικότερο σαρδάμ στην ιστορία των Ελλήνων σπορτκάστερ!

BONUS: Μαυρομάτης, Part 2

Αφού αναμφίβολα τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, καθώς η ατμόσφαιρα... και με την ΑΕΚ λοιπόν!

* Μπορούμε να τα λέμε και στο facebook...

Με την υπογραφή...

Ένα δάκρυ κύλησε: Oι ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK