Κι όμως το έκανε: Το χτύπημα του Σκορπιού από τον Τσάρλυ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Γνωστός αρθρογράφος του Contra.gr επιχείρησε να μιμηθεί το περίφημο "χτύπημα του Σκορπιού". Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

Κι όμως το έκανε: Το χτύπημα του Σκορπιού από τον Τσάρλυ!

Οκ. Το VIDEO θυμίζει φτηνή βιντεοταινία δεκαετίας '80 (αν και οι πρωταγωνιστές αυτού είναι το ίδιο... στρουμπουλοί και στην πραγματικότητα), αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

Αυτό που αποκαλύπτουμε εδώ στη στήλη (αφού πρώτα συνήλθαμε από τα γέλια), είναι η ενέργεια γνωστού αρθρογράφου του Contra.gr, να μιμηθεί το περίφημο "χτύπημα του Σκορπιού" (θα πέσει φωτιά να μας κάψει).

Ο Τσάρλυ (ναι, ο Τσάρλυ), ξεδίπλωσε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες σε γνωστή παραλία των νοτίων προαστίων (ναι, ο Τσάρλυ!) και σε μία άνευ προηγούμενου επίδειξη ποδοσφαιρικού αλτρουισμού (WTF????), επιχείρησε το αδιανόητο. Θερμή παράκληση: απομακρύνεται τα μικρά παιδιά από τις οθόνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Κι επειδή η ενέργεια του Τσάρλυ θυμίζει περισσότερο πρόθεση ποδοσφαιριστή να πάρει πέναλτι στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το "χτύπημα του Σκορπιού", ιδού και η εξήγηση από γνωστό καθηγητή διαιτησίας:

Με την υπογραφή...

Κι όμως το έκανε: Το χτύπημα του Σκορπιού από τον Τσάρλυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι αντιδράσεις στην είδηση της αναβολής του τελικού Κυπέλλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK