Σιχάθηκα...

Λίγα λόγια για τον "Λαμόγιο". Πρόκειται για τον πλέον πιστό αναγνώστη της στήλης. Γνωριστήκαμε στα blogs του Contra.gr. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχουμε συζητήσει, τα έχουμε πιει, γνωρίζει ποιος είμαι και πως σκέφτομαι. Έστειλε το παρακάτω κείμενο. Οχι προς δημοσίευση. Γιατί έτσι αισθάνθηκε. Και επειδή τον ξέρω, ξέρω και πως αισθάνεται. Αυτά.

Σιχάθηκα...

Γεια σου Paparazzi.

Ως αναγνώστης του Contra και φανατικός ακόλουθος σου από τις πρώτες στιγμές που σε ανακάλυψα με τις υπέρτατες λεζάντες, δε σταμάτησα να ενημερώνομαι από το site αυτό για τα αθλητικά δρώμενα που με ενδιαφέρουν.

Όμως υπάρχει κι ένα όριο.

Ξέρεις πόσο γουστάρω -παλιοί γνώριμοι από το blog εξάλλου, ωραίες εποχές- αλλά θα αναγκαστώ να σταματήσω να μπαίνω μετά από τόσα χρόνια. Νομίζω θα το έχουν κάνει ήδη και άλλοι και θα συνεχίσετε να μένετε με την «αφρόκρεμα»...

Ίσως είναι άδικο προς εσένα και τους συναδέλφους σου (respect σε Καίσαρη-Βλαχόπουλο-καλεσμένους για την SuperBALL και τον τρόπο που θέλουν να παρουσιάσουν όλα τα θέματα) αλλά βαρέθηκα.

Βαρέθηκα να διαβάζω αντί για αθλητικά, ολόκληρα κείμενα για τα γαμωεπεισόδια και τον κάθε Ελληνα που μένοντας πίσω στην εξελικτική αλυσίδα, βρήκε πεδίο δράσης το γήπεδο για να ουρλιάξει ως πίθηκος.

Βαρέθηκα να γλιστράνε από τα χέρια πιθήκων οι μπανάνες και να παρεξηγούνται αθλητές.

Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια μετά από κάθε επεισοδιακή βραδιά.

Σιχάθηκα τους φανατικούς που δεν ξέρουν ανάγνωση και αποτελούν μεγάλο μέρος του κοινού σας.

Σιχάθηκα τις απειλές εναντίον σας.

Σιχάθηκα την υποκρισία και το "και οι άλλοι τα έκαναν, γιατί δεν έγραφες τίποτα τότε" ενώ πάντα γράφατε εναντίον των αισχών.

Θα σε παρακολουθώ μόνο στο facebook, δε γουστάρω να ξανασχοληθώ με τη μιζέρια των Ελλήνων χιμπατζήδων.

Αν θες τη γνώμη μου;;; κρίση έχουμε, τα πάντα αλλάζουν, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Κάντε την αλλαγή. Χέστε το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ίδιο και τον Ελληνα αρχικάφρο, να γράφετε μόνο για ευρωπαϊκό. Και θα έχετε τον ίδιο κόσμο που έχετε τώρα, όμως θα σας διαβάζουν άνθρωποι με νοημοσύνη και που γνωρίζουν ανάγνωση και κατανόηση κειμένου.

Γυρίστε σελίδα, μόνο Ευρώπη ρε, δε γουστάρουμε Ουγκάντα, αφήστε να την απολαμβάνουν οι αούγκανοι.

Πορείες - μολότοφ στην πολιτική επικαιρότητα, μαύρη καθημερινότητα, το ίδιο και σε κάτι που θέλουμε να δούμε για να ξελασκάρει λίγο το ακατοίκητο μας;;;; όχι.

Ελπίζω να ανταμώσω ξανά με ένα contra.eu, το .gr με κούρασε με τις αναλύσεις επί αναλύσεων για τα αυτονόητα. Όχι πως κάνετε κακή δουλειά, δε θα σας διάβαζα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Απλά είστε δέσμιοι να γράφετε τα ίδια και τα ίδια.

Καλή τύχη και καλή αντάμωση. Σας περιμένω με άλλη θεματολογία, ειλικρινά.

* Δυστυχώς δεν αντέχω ούτε καν τον εμετό ανεγκέφαλων εναντίον σας. Απενεργοποιήστε τα σχόλια. Μην αφήσετε να παίζουν με την υγεία σας χουλιγκάνοι και άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι φυλακόβιοι. Δεν αξίζετε κάτι τέτοιο.

Ο Λαμόγιος του Contra-Blogs.

* Μπορούμε να τα λέμε και στο facebook...

Με την υπογραφή...

Σιχάθηκα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK