Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο

Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός που τελικά έγινε ... ντέρμπι και ο απίστευτος "διάλογος" Διαμαντόπουλου-Σκαρτάδου για "Μεγαλέξανδρους" και κίναιδους.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Διαμαντόπουλος, Μανωλάς

Μια από τις πλέον συζητημένες μάχες έγινε 20 χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 1996, όταν ΑΕΚ και Ολυμπιακός συναντήθηκαν νωρίς, στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει με δύο νίκες Ηρακλή και Νιγρίτα αντίστοιχα.

Από το Δεκέμβριο της κλήρωσης, η ένταση έχει κορυφωθεί και το παιχνίδι δείχνει να διαθέτει καθαρό φαβορί, αφού η ΑΕΚ εκείνης της εποχής ήταν τρις πρωταθλήτρια Ελλάδος και κατά κοινή ομολογία απέδιδε το καλύτερο ποδόσφαιρο της θητείας Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόβλημα της ΑΕΚ οι διοικητικές ανακατατάξεις, με το δίδυμο Μελισσανίδη-Καρρά να έχει παραδώσει τις τύχες της ομάδας στον επιχειρηματία Μιχάλη Τροχανά, ο οποίος διαθέτει «νεωτεριστικές» ιδέες όσον αφορά το ποδοσφαιρικό management και δεν αργεί να έλθει σε ευθεία σύγκρουση με τον απόλυτο άρχοντα της ομάδας μέχρι τότε, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΕΚ

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Τροχανάς-Μελισσανίδης

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί με την επιστροφή του Ντανιέλ Μπατίστα από τον Ολυμπιακό (ο οποίος προφανώς δεν «άσπρισε» κατά τη ρήση Μελισσανίδη) αλλά και την έλευση του νεαρού Χρήστου Μαλαδένη από την Ξάνθη.

Το πρόβλημα όμως στην ΑΕΚ, ήταν και παρέμενε η διοικητική αλλαγή και η νέα ιδιοκτησία Τροχανά, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσε να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το Βόσνιο τεχνικό, πολλώ δε να αποκτήσει το feeling που είχαν οι Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς από τη συνεργασία τους.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Διαμαντόπουλος-Κόκκαλης

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, με το Σωκράτη Κόκκαλη απόλυτο αφεντικό και χωρίς διοικητικό πρόβλημα, είχε ξαφνιάσει τους πάντες με την επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Σταύρου Διαμαντόπουλου. Ενός προπονητή που μέχρι τότε είχε ως highlights της καριέρας του τις καλές σεζόν στους πάγκους του Εδεσσαϊκού και του Λεβαδειακού και σε καμία περίπτωση δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες των οπαδών της ομάδας.

Η προσωπική επιλογή Κόκκαλη είχε προβληματίσει ολόκληρο τον ερυθρόλευκο οργανισμό, αφού όλοι περίμεναν ένα πολύ ηχηρό όνομα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ανάλογο ίσως του Αρσέν Βενγκέρ που είχε έλθει να συζητήσει με τον Κόκκαλη δύο καλοκαίρια πριν.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Γιουσκόβιακ

Το κλίμα όσο πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με την ΑΕΚ, είναι βαρύ για το Διαμαντόπουλο, ο Κόκκαλης όμως δεν ακούει κανέναν και διατηρεί τον προπονητή στη θέση του, μεταβάλλοντας ουσιαστικά τη διπλή μάχη με την Ένωση σε «τελευταία ευκαιρία» του Έλληνα προπονητή.

Ο Διαμαντόπουλος παρατάσσει έναν Ολυμπιακό με αμυντικούς προσανατολισμούς φοβούμενος το καλό φεγγάρι της ΑΕΚ και επιμένει να διατηρεί το Γιουσκόβιακ στην ενδεκάδα παρά το γεγονός ότι ο Πολωνός κυνηγός, μετά τη συμφωνία του με τη Γκλάντμπαχ είναι προκλητικά αδιάφορος και «προσεκτικός» σε προπονήσεις και αγώνες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στον άξονα και μόλις ο Μπάγεβιτς κάνει το «τρικ» τραβώντας Τσιάρτα και Κετσμπάγια στα άκρα, ο Ολυμπιακός γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις της ΑΕΚ.

Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ"

Μετά την προειδοποιητική βολή με το φάουλ του Τιμούρ Κετσμπάγια που έφυγε ελάχιστα άουτ, με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο Ντανιέλ Μπατίστα σημειώνει το 0-1 από προσωπική ενέργεια και όμορφη ασίστ του Τόνι Σαβέβσκι.

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο αφεντικό στο ματς, ο Ολυμπιακός πελαγοδρομεί και τακτικά είναι ανύπαρκτος στο γήπεδο, σε βαθμό να έχει αδειάσει εντελώς ο μέχρι πρότινος φορτωμένος άξονας και οι Μανωλάς και Βλάχος να φτάνουν εντελώς ανενόχλητοι ακόμη και έξω από την περιοχή του Στρακόσια.

ΟΣΦΠ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-5-90  ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1995-96 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-3
Ντανιέλ Μπατίστα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται το ερυθρόλευκο black out και ξαναχτυπά στο 26’: επέλαση και πάλι του Κετσπάγια, πάσα στον αμαρκάριστο Σαβέβσκι από αριστερά και δεύτερη συστημένη ασίστ του Σκοπιανού στο κεφάλι του Χρήστου Κωστή για το 0-2. Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάζουν ψήγματα εγωισμού στο χορτάρι με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, το πλασέ του Ίλια Ίβιτς όμως θα φύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ατματσίδη.

ΟΣΦΠ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-5-90  ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1995-96 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-3
Μπορμπόκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτή ήταν και η μοναδική αντίδραση του Ολυμπιακού απέναντι στην «παράσταση» της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και το τελευταίο σημείο πριν την κατάρρευση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ανενόχλητη κούρσα του Μπορμπόκη από δεξιά, σέντρα στον Κωστή, το πλασέ του οποίου αποκρούει ασθενώς ο Στρακόσια, για έλθει σαν τρέιλερ και πάλι ο Ντανιέλ Μπατίστα και να γράψει το 0-3.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει με το Διαμαντόπουλο στην εξέδρα, ο οποίος από το 37’ έχει «στοχοποιήσει» τον Τάκη Γκώνια ως πρωταίτιο μη εφαρμογής του πλάνου του, αλλάζοντάς τον με το Βασίλη Καραπιάλη. Από το τρίτο γκολ κι έπειτα, δεν υπάρχει ματς.

ΟΣΦΠ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-5-112  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1995-96 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-1
Σαπάνης-Ίβιτς-Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ έχει στήσει το δικό της πάρτι, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαιτούν απόλυση του «ταβερνιάρη κυρ-Σταύρου» ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Ένωση μένει με δέκα μετά την αποβολή του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη στο 58’ και έξι λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός μειώνει σε 1-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίβιτς που πιο πολύ κέρδισε ο Σαπάνης παρά έκανε ο Βάιος Καραγιάννης.

Λίγο αργότερα, στο 73ο λεπτό, η ΑΕΚ θα μείνει με 9 παίκτες μετά την ορθή αποβολή και του Κωστένογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ολυμπιακός όμως πέρα από μια διπλή ευκαιρία του Γεωργάτου (που είχε μπει στο ματς αντί του Αμανατίδη) και του Γιουσκόβιακ λίγο πριν τη λήξη, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και στη μειονεκτούσα αριθμητικά ΑΕΚ.

Εγώ είμαι Μεγαλέξανδρος!

Όπως είναι φυσικό, μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από το ίδιο το παιχνίδι, αποκτά το «τρίτο ημίχρονο», με το Μιχάλη Τροχανά να έχει διάθεση να αστειευτεί με το Σωκράτη Κόκκαλη προτείνοντάς του να αγοράσει την ΑΕΚ για να δει άσπρη μέρα και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού να αποχωρεί συνοφρυωμένος και προβληματισμένος από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου και κατευθύνεται στα αποδυτήρια όπου και παραμένει για είκοσι λεπτά.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Διαμαντόπουλος

Η συνέντευξη τύπου είναι απολαυστική με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να πρεσάρουν στενά το Διαμαντόπουλο και τον Κατερινιώτη τεχνικό να υποστηρίζει ότι η ομάδα του από δικά της λάθη δέχθηκε τα 3 γκολ και μπορούσε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν κλήθηκε δε να σχολιάσει τις εντονότατες αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, αρκέστηκε στο σιβυλλικό «όλοι χάνουμε και όλοι κερδίζουμε» που εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους παριστάμενους και ειδικά τον Άρη Ποΐλα που παρακολουθούσε όρθιος τη συνέντευξη τύπου.

Το τέλος του Σταύρου Διαμαντόπουλου θα έλθει και τυπικά 4 μέρες αργότερα και αφού μεσολάβησε το ιστορικό παιχνίδι στην Έδεσσα εναντίον του τοπικού Εδεσσαϊκού του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει 2-5 σε ένα χορταστικό ματς, το καλύτερο όμως θα έλθει και πάλι στην ηλεκτρισμένη συνέντευξη τύπου στη μικρή αίθουσα του γηπέδου της Έδεσσας. Αναστασιάδης και Διαμαντόπουλος θα επιδοθούν σε αλληλοκαρφώματα.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Άγγελος κατηγορεί ευθέως τη διαιτησία για τη νίκη του Ολυμπιακού και τον ευρισκόμενο σε σύγχυση Διαμαντόπουλο να απαντά όταν ερωτάται για την επικείμενη απόλυσή του το αξιομνημόνευτο: «Εγώ είμαι Μακεδόνας και παλικάρι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και δεν με ενδιαφέρει τι λέτε. Εγώ είμαι Μεγαλέξανδρος!».

Η ρήση Διαμαντόπουλου θα μείνει στην ιστορία, όπως και η απίστευτη απάντηση του Γιώργου Σκαρτάδου, όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του προπονητή του.

Εκτός από παλικάρι, εγώ ξέρω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και κίναιδος

Ο Σκαρτάδος, παρ’ ότι νεοφερμένος στον Πειραιά, λόγω της εμπειρίας του έχει αποκτήσει έρεισμα στα αποδυτήρια και ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον Καραπιάλη που είχαν εκφράσει «ανησυχίες» για τις ικανότητες του προπονητή τους.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον πληροφορούν για το «Μεγαλέξανδρος» του κυρ-Σταύρου, δεν διστάζει να δηλώσει μπροστά στις κάμερες το αμίμητο: «Εκτός από παλικάρι, εγώ ξέρω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και κίναιδος» αφήνοντας ρεπόρτερς, κάμερα-μεν και δημοσιογράφους με ανοιχτό το στόμα.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Σκαρτάδος-Διαμαντόπουλος

Ο Διαμαντόπουλος απολύεται από τον Ολυμπιακό και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη, επέστρεψε στις επαρχιακές ομάδες, όπου έχτισε το όνομά του. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη ρεβάνς χαλαρά και με μια ψυχολογία στο στυλ «τους έχουμε» γεγονός πρωτόγνωρο για τη σοβαρότητα που εξέπεμπε υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα του Μπάγεβιτς και παραλίγο να το πληρώσει.

ΑΕΚ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-4-127  ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1995-96 ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-1
Καρασαββίδης-Σαβέφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετικός, ρισκάρει όσο δεν παίρνει και παρ’ ότι αφήνει τεράστια κενά και δέχεται φάσεις, ικανοποιεί πλήρως τους οπαδούς του παίζοντας ένα «ξεχασμένο» ποδόσφαιρο με όλους τους αρτίστες στη βασική ενδεκάδα.

Ο Περσίας έχει ξεκινήσει και με Καραπιάλη και με Γκώνια και με Αλεξανδρή και με Ίβιτς και Γεωργάτο και με τον ξεχασμένο Θεόφιλο Καρασαββίδη, αφήνοντας τον αρνητικό Γιουσκόβιακ στον πάγκο και παίζοντας ουσιαστικά με τρία δεκάρια!

Η…άγνοια κινδύνου του Ολυμπιακού δεν αργεί να μετουσιωθεί σε γκολ και λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου, ο Ίβιτς κάνει το 0-1 και βάζει τους ερυθρόλευκους στο κόλπο. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντελώς ανορθόδοξα, αλλά ο εγωισμός και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του επιτρέπει ακόμη και όνειρα πρόκρισης στο δεύτερο ημίχρονο παρά το καταδικαστικό 1-3 του πρώτου αγώνα.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Ατματσίδης-Ίβιτς

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, θα γίνει η φάση που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη στο ματς: ο εκ των κορυφαίων στο ματς Ίλια Ίβιτς, θα βγάλει την κάθετη στον Αλεξανδρή, ο οποίος πλασάρει εύστοχα τον Ατματσίδη και κάνει το 0-2 που επιτρέπει στον Ολυμπιακό με ένα ακόμη γκολ να προκριθεί.

Η ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Καλαθενός δείχνει να κατακυρώνει το γκολ, βλέπει όμως το βοηθό Βασιλείου με υψωμένο το σημαιάκι για offside. Διαμαρτυρίες, γκρίνια και πίκρα από πλευράς Ολυμπιακού για τον μη καταλογισμό του γκολ, που επιτείνονται και κορυφώνονται στο 70ο λεπτό, όταν ο Καλαθενός σφυρίζει (κανονικό) πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Σαβέφσκι από τον Καραταΐδη.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Σαβέφσκι, Καραταΐδης

Ο Τσιάρτας δεν αστοχεί από τη βούλα και οι ήδη εκνευρισμένοι ποδοσφαιριστές του Περσία, ουσιαστικά παρατάνε το ματς και μέχρι το πέρας της αναμέτρησης διαμαρτύρονται διαρκώς στο διαιτητή και τους βοηθούς για τις αποφάσεις τους.

Το παιχνίδι όπως ήταν φυσικό έγινε ακόμα πιο ελεύθερο, απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και χάθηκαν ορισμένες φάσεις – κυρίως από πλευράς ΑΕΚ – με το 1-1 να μην διαφοροποιείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η ΑΕΚ προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός πνέει μένεα κατά του Καλαθενού, ειδικά για τη φάση του offside του Αλεξανδρή που απέτρεψε το 0-2.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Περσίας, Μανωλάς

Ο Σκαρτάδος κάνει λόγο για διαιτητές που κλέβουν το ψωμί των παικτών, ο Καραταΐδης καλεί τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον έντιμο όπως λέει Σαβέφσκι για το πέναλτι, ο Αλεξανδρής δηλώνει ότι είδε τη φάση του δικού του ακυρωθέντος γκολ μαζί με το Στέλιο Μανωλά και συμφώνησαν ότι επρόκειτο για πεντακάθαρο γκολ, ενώ ο Περσίας κάπως πιο μετριοπαθής δηλώνει ότι το διαιτητικό τρίο δεν άφησε τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του.

Πολύ πιο δριμεία και απείρως πιο δηκτική είναι η ανακοίνωση που εκδίδει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αφού προηγουμένως όλοι έχουν πάρει μια πρόγευση από τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού καλεί το Μιχάλη Τροχανά να συναινέσει ούτως ώστε να επαναληφθεί επί ίσοις όροις το παιχνίδι, χαρακτηρίζει τα λάθη εσκεμμένα και όχι ανθρώπινα και καταφέρεται ευθέως εναντίον του Καλαθενού και των βοηθών (ιδίως του Βασιλείου που υπέδειξε το offside του Αλεξανδρή) οι οποίοι όπως λέει ήταν οι mvp του αγώνα και μένουν υπόλογοι απέναντι στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Η "ΘΥΡΑ 7" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Κοντά στις απόψεις του Προέδρου του Ολυμπιακού και η Θ7, η οποία με μακροσκελή ανακοίνωσή της ουσιαστικά καθιστά υπεύθυνους των επεισοδίων στα ελληνικά γήπεδα την ΕΠΟ, την ΕΠΑΕ και την ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή, ίσως από τις σκληρότερες που εκδίδονται ποτέ από τα κεντρικά της Θ7 στα χρόνια διοίκησης Κόκκαλη στον Ολυμπιακό και κλείνει με νόημα: «Μπορεί να είμαστε περιθωριακοί σε ντύσιμο κι εμφάνιση, οι πραγματικοί όμως αλήτες είσαστε εσείς οι ''κοστουμαρισμένοι'' κύριοι της Θεμιστοκλέους και της Συγγρού. Ευτυχώς όμως δεν θα σας μοιάσουμε σε τίποτα. Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Θ7».

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Καλαθένος

Ο επίσημος Ολυμπιακός δεν εγκατέλειψε την υπόθεση και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία Καλαθενού, Βασιλείου και Τσαγκαράκη από τα αρμόδια όργανα, ενώ 2 ημέρες αργότερα κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στην παλιά αίθουσα VIP του Καραϊσκάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης επαναλαμβάνει τα περί σφαγής του Ολυμπιακού, ενημερώνει τους παρευρισκόμενους ότι έχει αποστείλει και ο ίδιος επιστολή στα αρμόδια όργανα και επιτίθεται κατά πάντων.

Στο περιθώριο εκείνης της γιορτής, ερωτάται και για το αγωνιστικό μέλλον του Ολυμπιακού που σχετίζεται άμεσα με την υψίστης σημασίας απόφαση της πρόσληψης νέου προπονητή.

ΑΡΩΜΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Ο Κόκκαλης θα πει με νόημα ότι το ΔΣ αποφάσισε να γίνει πάρα πολύ προσεκτική επιλογή στο ζήτημα αυτό και ο νέος τεχνικός θα χτίσει μαζί με τον Τάκη Περσία το νέο Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν θα ανακοινώσει προπονητή, παρά τη χαμένη σεζόν και τα σκαμπανεβάσματα, δεν θα προσλάβει κανέναν και ο Τάκης Περσίας θα παραμείνει στη θέση του, παρατάσσοντας την ομάδα αποκλειστικά με διάταξη 4-4-2 και έμφαση στα άκρα.

Όταν ο Ντανιέλος απέλυσε τον κυρ-Σταύρο
Κόκκαλης, Μπάγεβιτς

Οι πρώτες φήμες έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν από τα τέλη Φλεβάρη, οι γνωρίζοντες δημοσιογράφοι ξεκινούν με μισόλογα να προετοιμάζουν το έδαφος για τη μεγάλη βόμβα που επίκειται να εκραγεί και να σείσει συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλάζει στρατόπεδο και όλοι περιμένουν την επιστροφή του σαν αντίπαλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK