Ρέστος

Ρέστος

Για τρίτη φορά προσέφυγε κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας στο διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Αχιλλέας Μπέος. Η προσφυγή του δεν έχει καμία τύχη αφού κανένα δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρόκειται να δεχτεί ότι υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ο Ντέμης διέψευσε κατηγορηματικά ότι συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες Μπεθάνη και Ρέστη για να τους πείσει να ενισχύσουν οικονομικά την ΑΕΚ. Αν συναντήθηκε μαζί τους ήταν για να τους πείσει να ενισχύσουν οικονομικά τον ίδιο.

Ενέτεινε την ανησυχία και τον προβληματισμό των απανταχού Ενωσιτών η τελευταία δήλωση Ντέμη. Όχι τόσο επειδή διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος Ρώσων ή Ελλήνων επιχειρηματιών, όσο διότι επιβεβαίωσε πως τους τελευταίους 3 μήνες προσπαθεί ο ίδιος να βρει τη λύση στην ΑΕΚ.

Περιγράφεται με τόσο μελανά χρώματα η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που είναι φυσικό να φοβάται οποιοσδήποτε επιχειρηματίας να αναμειχθεί. Είτε Ρέστης λέγεται αυτός είτε χέστης.

Όχι μόνο διέψευσε ο Ρέστης ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ, αλλά δήλωσε ότι χαίρεται για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Είναι προφανώς η εξαίρεση - όλοι τώρα τελευταία χαίρονται για τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι τα περί ενδιαφέροντος για Μήτρογλου είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Υπερβολές - στη σφαίρα της φαντασίας είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα δημοσιεύματα περί πιθανής επένδυσης του Βίκτορα Ρέστη στην ΠΑΕ ΑΕΚ έπασχαν εξ αρχής σε αξιοπιστία. Από πού κι ως πού ένας επιχειρηματίας του μεγέθους του Ρέστη θα άφηνε μια ομάδα όπως ο ΑΟ Γλυφάδας για να επενδύσει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ;

Ειλικρινά δε γνωρίζουμε πώς προέκυψαν τα περί ενδιαφέροντος Ρώσων επενδυτών για την ΑΕΚ. Η μόνη εξήγηση είναι ότι οι Άραβες επενδυτές έχουν κουράσει.

Σε συνάντηση στελεχών της Super League με δημοσιογράφους, ο Γιώργος Μποροβήλος υποστήριξε ότι το εφετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, το επίπεδο έχει ανέβει και η βία έχει μειωθεί κατά 70%. Δεν είναι τυχαίο που η NOVA μιλάει για τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Ο Ντέμης δήλωσε απογοητευμένος για την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ, κάτι που ερμηνεύεται ως ισχυρή ένδειξη επανόδου του. Όχι φυσικά για να απαγορεύσει στα ΜΜΕ να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά για να τους υπαγορεύει να γράφουν ό,τι θέλει.

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΠΑΟ, που για πρώτη φορά αδυνατεί να πληρώσει όχι μόνο τους μισθούς των υπαλλήλων της, αλλά και τις συντάξεις των παλαιμάχων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK