Ο Λυκογιάννης έγινε... google translate για χάρη του Πασκουάλ

Αυτό θα πει συναδελφική αλληλεγγύη και επαγγελματισμός! Ο Άρης Λυκογιάννης διευκόλυνε τόσο το έργο του Τσάβι Πασκουάλ όσο και των δημοσιογράφων, αφού έγινε ο... ενδιάμεσος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στη Ρόδο.

Ο Λυκογιάννης έγινε... google translate για χάρη του Πασκουάλ

Αν δεν είδες τον Ά ρη Λυκογιάννη να κάνει το μεταφραστή του Τσάβι Πασκουάλ, μετά το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο, έχασες μια cult σκηνή που δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί άλλη φορά - πρόσφατα σίγουρα όχι.

Ελλείψει εντός ανθρώπου από τους γηπεδούχους που θα βοηθήσει στη συνεννόηση των εκπροσώπων του Τύπου που έκαναν τις ερωτήσεις και του Καταλανού προπονητή του "τριφυλλιού" που απαντούσε, ήταν ο κόουτς των "θαλασσί" που κλήθηκε να βοηθήσει για να μην... χαθεί τίποτα στη διαδρομή.

Τουλάχιστον ο Λυκογιάννης μιλάει πολύ καλά αγγλικά, μην ξεχνάμε πως έχει δουλέψει στο εξωτερικό (Σουηδία), και η αποστολή που ανέλαβε, πέραν των καθηκόντων του, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Τι κρατήσαμε από τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ; Πως " είναι αδύνατο να παίζεις συνέχεια καλά. Το σημαντικό είναι να διαχειρίζεσαι τα παιχνίδια. Στη Βαλένθια δεν παίξαμε καλά, αλλά είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Σήμερα χωρίς να παίξουμε καλά, πήραμε τη νίκη. Όταν δεν παίζεις καλά είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία και να παίρνεις τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK