Τα παρασκήνια της 10ης αγωνιστικής

Όλα όσα δεν είδατε και δεν μάθατε από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής και όχι μόνο.

Τα παρασκήνια της 10ης αγωνιστικής

Ο Κόκκαλης στο Ρέντη, ο Κάκος στην Τούμπα παρέα με τον Σαββίδη, η απορία του Δέλλα και η επιστροφή στο γήπεδο του... εγκλήματος, το ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας για Στραματσόνι, οι σπόντες των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών, το ξέσπασμα του Μπεργκ κι άλλα πολλά παραλειπόμενα από τη 10η αγωνιστική της Super League.

* Ο Παναθηναϊκός έφυγε από το Περιστέρι με σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, ωστόσο και ο Ατρόμητος έχει τα δικά του παράπονα. Ωστόσο, οι άνθρωποί του αποφάσισαν να μη τα... γνωστοποιήσουν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, όπως έκανε ο Παναθηναϊκός.

* Πολλές γνωστές φυσιογνωμίες βρέθηκαν στο Περιστέρι για να δουν από κοντά την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Πέραν του Σκίμπε, ο οποίος παρέα με τον Τσάνα φροντίζει να βλέπει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί, το παρών έδωσε και ο Ιλια Ιβιτς.

* Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή κλήθηκε να κάνει στο 77ο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Δέλλας, όμως ξέμεινε από δεξί μπακ. Ρώτησε λοιπόν το επιτελείο του αν ο Παναγιώτης Μπάλλας μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση!

* Η τελευταία φορά που ο Δέλλας βρέθηκε στο Περιστέρι ήταν όντας τεχνικός της ΑΕΚ σε εκείνο το 1-0 που την έστειλε στην... κόλαση του υποβιβασμού. Το Σάββατο το βράδυ επέστρεψε ο προπονητής του Ατρόμητου.

* Η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στο Ρέντη προκάλεσε απορίες, αλλά όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, ήταν για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο Κόκκαλης ήθελε να γνωρίσει τον Μάρκο Σίλβα και να μιλήσει μαζί του καθαρά ποδοσφαιρικά, αφού θαυμάζει το έργο του. Μην ξεχνάτε ότι το πρώην αφεντικό του Ολυμπιακού έχει καψούρα με το ποδόσφαιρο και του αρέσουν οι συζητήσεις γύρω από αυτό.

Τα παρασκήνια της 10ης αγωνιστικής

* Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έδειχνε προτίμηση στον Παούνοβιτς, αναφορικά με τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά οι εισηγήσεις Βόκολου, Φύσσα και Σαραβάκου ήταν πιο θετικές για τον Στραματσόνι, ο οποίος είχε εμπειρία από πάγκους συλλόγους, σε αντίθεση με τον Σέρβο.

* Ο Στραματσόνι πήρε τις πληροφορίες που ήθελε από τον Ορέστη Καρνέζη, ενώ ο διεθνής γκολκίπερ είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό προπονητή στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

* Οσον αφορά στον Ιταλό, ήρθε στην Ελλάδα και ρίχνεται άμεσα στη δουλειά, παρακολουθώντας τα dvd με τους αγώνες του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

* Αξίζει να αναφερθεί πως τις τελευταίες μέρες προέκυψε ενδιαφέρον για τον Στραματσόνι από Βερόνα μεριά, αλλά... άργησαν.

* Η παρουσία του Κάκου στην Τούμπα παρέα με τον Σαββίδη προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Δικαιολογημένα. Ηρθαν μαζί στο γήπεδο (με το αυτοκίνητο του Ιβάν) και μένει να δούμε... τι πόστο θα αναλάβει στον Δικέφαλο.

Τα παρασκήνια της 10ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσία του Κώστα Χαλκιά στην Τούμπα.

* Μετά από το τέλος του επεισοδιακού 3-3 με τον Πανθρακικό στην Τούμπα, μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να έχουν συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και τους επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια.

* Εκεί η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα αν και κάποιες μπηχτές των συνδεσμιτών ενόχλησαν κάποιους ποδοσφαιριστές. Γιατί αφορούσαν την εξωγηπεδική τους ζωή...

* Κάτι η μακρά περίοδος που είχε να σκοράρει, κάτι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, κάτι τα όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε, έφεραν το ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο 2-1 από τον Μάρκους Μπεργκ. Ήταν, βέβαια και η σημασία του αγώνα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα άπαντες να πανηγυρίσουν το γκολ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στον πάγκο.

* Δεν ξέρουμε για τη μύτη του (την οποία σχολιάζει και ο ίδιος), το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (περί ου ο λόγος), έχει ένα κοινό σημείο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Ντάλλα. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις (καθόλου μαλλιά)...

Τα παρασκήνια της 10ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK