Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής

Δείτε τις αναλυτικές αποδόσεις για την 1η αγωνιστική της Super League. Ποιοι τρεις από τους "big 4" θεωρούνται γκραντ... φαβορί και ποιος ένας πληρώνει απόδοση 2.02 για να κερδίσει!

Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής
Superleague balla bala ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως κάθε χρόνο, τις τελευταίες σεζόν, έτσι και φέτος είχαμε ένα μίνι... σίριαλ πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά αφορούσε τα τηλεοπτικά, με την Super League να βρίσκει τελικά τη λύση με την NOVA με τη διαφορά πως στο τέλος της περιόδου δεν θα έχουμε playoffs.

Ήσυχοι πλέον, μπορούμε να επικεντρωθούμε στους αγώνες και φυσικά να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στις αποδόσεις που δίνει ο Stoiximan.gr στις οκτώ αναμετρήσεις της πρεμιέρας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται έχουμε... εκπλήξεις όσον αφορά τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες, αφού η μία δεν θεωρείται φαβορί για το τρίποντο!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δίνει απόδοση 2.02 για να περάσει με διπλό από την έδρα του Πλατανιά. Από εκεί και πέρα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θεωρούνται σούπερ... φαβορί.

Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, οι ερυθρόλευκοι είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με 1.75 και ακολουθούν κατά σειρά: ΠΑΟΚ 4.00, ΑΕΚ 5.00 και Παναθηναϊκός 12.00.

Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής
Οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK