Ήταν δηλωμένος ο Γκαρθία ή όχι; Οι δύο εκδοχές, η ένσταση και η μήνυση

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στη λίστα που είχε στα χέρια του κι εμφάνιζε τον Χρήστο Κόντη ως πρώτο προπονητή του Ολυμπιακού! Οι Πειραιώτες αντέκρουσαν άμεσα το επιχείρημα κι έκαναν λόγο για "γελοιότητες". Το νέο επεισόδιο της επικοινωνιακής μάχης των δύο ομάδων εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας!

Ήταν δηλωμένος ο Γκαρθία ή όχι; Οι δύο εκδοχές, η ένσταση και η μήνυση

Ήταν ή όχι ο Όσκαρ Γκαρθία στη λίστα των νομίμως ευρισκόμενων στον αγωνιστικό χώρο;

Γιατί ο ΠΑΟΚ άλλα υποστηρίζει βγαίνοντας στην αντεπίθεση. Αφού οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πήραν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα, άρχισαν να χτίζουν την τακτική τους. Και πάτησαν πάνω στην "απουσία" του Όσκαρ Γκαρσία από τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας. Λίστα στην οποία εμφανίζεται ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης.

Ήταν δηλωμένος ο Γκαρθία ή όχι; Οι δύο εκδοχές, η ένσταση και η μήνυση

Αναγνωρίζουν βέβαια πως αργότερα η λίστα άλλαξε, με το όνομα του Γκαρθία να δηλώνεται, ωστόσο επιμένουν πως η κατάθεσή της ήταν εκπρόθεσμη. Δόθηκε δηλαδή μετά το deadline που δίνεται στις ομάδες προκειμένου ν' αναφέρουν τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στον πάγκο.

Ποια ήταν η άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού; Διέρρεε από τον Πειραιά, μόλις έγιναν γνωστοί οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ, πως ο Γκαρθία δηλώθηκε κανονικά και " όλα αυτά είναι γελοιότητες"!

Γενικό συμπέρασμα; Έχουμε πολλά ακόμη να δούμε στην επικοινωνιακή αλλά και ουσίας μάχη.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο διαιτητής Αρετόπουλος σημείωσε στο φύλλο αγώνα πως ο Οσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα, υποστηρίζοντας πως η γνωμάτευση κάνει λόγο για "εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του". Συμπληρώνοντας δε ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του και στη συνέχεια αποχώρησαν οι διαιτητές.

Είναι βέβαιο πλέον πως η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ όπως έγινε γνωστό θα προχωρήσει και σε μήνυση εναντίον του Όσκαρ Γκαρθία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK