Τα παρασκήνια της 5ης αγωνιστικής της Super League

Όσα δεν είδατε από τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Τα παρασκήνια της 5ης αγωνιστικής της Super League

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στον Γιάννη Αναστασίου, το σπασμένο τζάμι στη Μυτιλήνη, ο πανηγυρισμός του Λίλα, το τετ α τετ του Αλαφούζου με τη σύζυγο του Μπεργκ, οι ατζέντηδες για Φορτούνη, το... unfair play του Πανθρακικού και άλλα πολλά. Διαβάστε όσα δεν είδατε και δεν μάθατε από τις αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου για την 5η αγωνιστική της Super League.

* Οι αισιόδοξοι λένε πως ο Μάικλ Εσιέν θα είναι στην αποστολή στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Δύσκολο φαίνεται, αφού το πιθανότερο είναι να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα και στη διακοπή του πρωταθλήματος (μετά το ματς στα Πηγάδια) για να είναι έτοιμος στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

* Ο Άντι Λίλα πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό το γκολ που σημείωσε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο Χριστοβασίλης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα υπάρξει τιμωρία του Αλβανού ποδοσφαιριστή ή ακόμα και διακοπή συμβολαίου.

* Ο Κώστας Φορτούνης αφιέρωσε στη γιαγιά του το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτω από την φανέλα του Ολυμπιακού, φορούσε t-shirt όπου είχε την αφιέρωση στο αγαπημένο του πρόσωπο:

Τα παρασκήνια της 5ης αγωνιστικής της Super League
INTIME SPORTS

* Πέντε γκολ έφτασε ο Φορτούνης, την πέμπτη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός το Σάββατο, πέντε γκολ έβαλε στον ΠΑΣ Γιάννινα, πέντε γκολ έβαλε και η Αρσεναλ (με τη Λέστερ) πριν το μεταξύ τους παιχνίδι την Τρίτη για το Champions League. Της πεντάρας γίνεται...

* Σύντομα θα γίνει το ραντεβού του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Μπερντ Σούστερ για τον πάγκο της Εθνικής. Ωστόσο, τελευταία ακούγεται εντόνως ακόμη ένα όνομα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτό του Ελβετού Λουσιάν Φαβρ, ο οποίος παραιτήθηκε από την Γκλάντμπαχ, την οποία πήρε από τις τελευταίες θέσεις και την έβγαλε Champions League. Βέβαια, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, αφού η πορεία του στην Γκλάντμπαχ ανέβασε τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

* Παρόμοια κατάσταση με τον Γιάννη Αναστασίου φαίνεται πως ζει ο Γιώργος Παράσχος στον Πλατανιά. Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια αντικατάστασής του. Ενα όνομα που "παίζει" είναι αυτό του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει δουλέψει ξανά στους Χανιώτες.

* Λέγεται πως ο Γιώργος Κασναφέρης πρόλαβε τον Λουτσέσκου και πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για να ενημερώσει τους διαιτητές για τη σωστή τους απόφαση να μη δώσουν πέναλτι στη φάση του Καπετάνου και το χέρι του Μποτία. Πήγε, δηλαδή, πριν τη δήλωση του Λουτσέσκου που ανέβηκε στο σάιτ της Ξάνθης.

* Ειρήσθω εν παρόδω, ο Κασναφέρης προσπαθούσε κάπως άκομψα να ηρεμήσει τον Σολτάνι μετά το χαμό που δημιουργήθηκε με τον Λάζαρ, στον σαββατιάτικο αγώνα του Ηρακλή με την Ξάνθη. Ο Σολτάνι βγήκε εκτός εαυτού μετά από ένα μαρκάρισμα του Ρουμάνου και με χαρακτηριστικές χειρονομίες τον απειλούσε πως θα τον σκοτώσει!

* Οι εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Ηδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφοροι ατζέντηδες που θέλουν να συγκεντρώσουν στοιχεία για τον παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας. Κάποιοι ήταν και στο γήπεδο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου.

* Σε μία προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ο Κέβιν του Παναιτωλικού έσπασε άθελά του ένα τζάμι σε κοντινό, με το γήπεδο της Καλλονής, κτίριο. Σκηνικό που μας έφερε θύμησες από τα παιδικά μας χρόνια...

* Στο γκολ του Μανούσου στο 62' ο επιθετικός της Καλλονής έτρεξε κατευθείαν στην κερκίδα για να πανηγυρίσει το γκολ μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μιχαλάκη. Μαζί με τον Μανούσο στον πρόεδρο έτρεξε και ο Ούκα, ο οποίος δεν δίστασε να του πάρει τα γυαλιά ηλίου και να τα φορέσει!

* Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την περίφημη κάρτα φιλάθλου στον αγώνα με τον Πλατανιά. Μάλιστα, σήκωσαν και σχετικό πανό:

Τα παρασκήνια της 5ης αγωνιστικής της Super League
INTIME SPORTS

* Στη Λεωφόρο βρέθηκε την Κυριακή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση. Εξάλλου, νωπές είναι οι συγκινητικές δηλώσεις του στην πρόσφατη εκδήλωση του μπασκετικού Παναθηναϊκού...

* Από κοντά τον Μπεργκ, αλλά και όλη την οικογένεια τους (στη φωτό με τη σύζυγο του Μπεργκ, Ζοζεφίν) έχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωρίζει πόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο είναι ο Σουηδός επιθετικός και γνωρίζει καλά πως η ψυχολογία του δεν είναι στα καλύτερά της μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και τα όσα ακολούθησαν. Έτσι, ο κ. Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να είναι όλοι κοντά στον παίκτη και να φροντίζουν να μη του λείπει τίποτα...

Τα παρασκήνια της 5ης αγωνιστικής της Super League
INTIME SPORTS

* Εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του Πανιωνίου η απόφαση των ανθρώπων του Πανθρακικού για μη τήρηση του fair play στη διάρκεια του αγώνα.

* Άγριες αποδοκιμασίες στον Γιάννη Αναστασίου από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.

* "Τρελαμένος" με τον διαιτητή Καλογερόπουλο ήταν ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε απευθύνθηκε στον ρέφερι λέγοντάς του: "Είσαι παλαβός; Θα μας τρελάνεις;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK