Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής

Όλα όσα δεν είδατε από τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής

Η γαμήλια selfie με τους αστυνομικούς έξω από την Τούμπα, η γκρίνια για Βοσκάκη και ο λόγος που δεν πήγε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, η ανακούφιση του Μπαρόχα στις καθυστερήσεις, το διαφαινόμενο "διαζύγιο" με Μιχάλη Γρηγορίου, η κατάθεση στεφανιού από τον Ολυμπιακό, οι αποδοκιμασίες στον Λίλα και όλα όσα δεν είδατε από την 6η αγωνιστική της Super League.

* Μπορεί την ώρα του αγώνα να μην ήταν τόσο εκνευρισμένοι με τον Βοσκάκη, μετά το ματς όμως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξέσπασαν στα αποδυτήρια.

* Πολλά ακούστηκαν για τη μη παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου. Αρκετοί υπέθεσαν ότι... ήρθε το τέλος, ωστόσο προτιμήθηκε ο Ρούτερ για να δείξει με στοιχεία τα διαιτητικά λάθη του Βοσκάκη.

* Πολλά ήταν τα πειράγματα που δέχθηκε ο σκόρερ κόντρα στον Ατρόμητο, Κρισάντους. Μέχρι και το... "γειά σου ρε Μάκαρε", ακούστηκε.

* Το "παρών" στο Ολυμπιακό Στάδιο έδωσε χθες ο Αλεσάντρο Σοάρες. Ο "Γιάννης" βρέθηκε για μερικές μέρες στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Μπορεί ο Σοάρες να έχει περάσει από αρκετές ομάδες στην καριέρα του ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τη μεγαλύτερη ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2004 μέχρι και το 2006.

* Ο Ατρόμητος έφτασε μια "ανάσα" από το 1-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όμως η κεφαλιά του Μπάλλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπαρόχα, ο οποίος ανακουφισμένος το... φίλησε!

* Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό και ανάμεσα στους φιλάθλους του "Δικεφάλου" βρέθηκε και μια νύφη με έναν γαμπρό, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί με τους αστυνομικούς έξω από το γήπεδο.

Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS
Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS
Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Στο Αγρίνιο, η δεύτερη συνεχόμενη "πεντάρα" πίκρανε πολλούς, αλλά δεν αλλάζει τα πλάνα αναφορικά με την αναζήτηση προπονητή. Ο Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

* Οσον αφορά στον Σάκη Τσιώλη, το 2011 "είπε όχι" στον Παναιτωλικό για να πάει στον Αρη και αυτό ο Φώτης Κωστούλας δεν το έχει ξεχάσει...

* Εχουν να λένε εφέτος στο Λεβαδειακό για την προσφορά του Βαγγέλη Μάντζιου. Οχι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά και έξω από αυτές, κυρίως στα αποδυτήρια. Πιο ώριμος από ποτέ, ο 31χρονος φορ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του Λεβαδειακού εμπνέοντας και τους συμπαίκτες του οι οποίοι έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ανέλπιστα καλή πορεία μέχρι στιγμής. Οσο για τη συμμετοχή του στις προπονήσεις; "Ερχεται πάντα πρώτος και δίνει το παράδειγμα" λέει άνθρωπος που ζει καθημερινά τον Ελληνα φορ στη Λειβαδιά.

* Υπενθυμίζουμε πως τον Μάντζιο τον ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου για μπακ-απ στην επίθεση, αλλά το θέμα δεν προχώρησε γιατί υπήρχαν φόβοι για αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

* Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Ατρόμητος μετά το 1-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Περιστερίου επικρατεί προβληματισμός και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που την "πληρώνει" είναι ο προπονητής. Ήδη τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι πολλά και οι επόμενες ημέρες όπως όλα δείχνουν θα φέρουν εξελίξεις.

* Η παρουσία του Μάκη Χάβου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ "φούντωσε" τα σενάρια για Ατρόμητο...

* Ο Κενάν Μπαργκάν, ένας πρώην παίκτης της Βέροιας, ήταν αυτός που χρεώθηκε το πέναλτι στο 93' και γκρέμισε τις ελπίδες της Καλλονής για την ισοπαλία. Στο ημίχρονο έλεγε στον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της NOVA ότι "θα μπω μέσα και θα κρίνω το ματς!"

* Μία ανατριχιαστική στιγμή στην Τούμπα ήταν τα πανό με τους αδικοχαμένους των Τεμπών. Χωρίς άλλα λόγια...

Τα παρασκήνια της 6ης αγωνιστικής

* Πριν από τη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τραγουδούσαν ρυθμικά με... γυρισμένη την πλάτη στους "ερυθρόλευκους" παίκτες.

* Ο Άντι Λίλα μπήκε στο ματς με τον Ηρακλή ως αλλαγή και τα "άκουσε" από τους οπαδούς της ομάδας του οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα. Να θυμίσουμε πως ο Αλβανός μέσος πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK