Τα παρασκήνια της 7ης αγωνιστικής

Όλα όσα δεν είδατε από την 7η αγωνιστική της Super League.

Τα παρασκήνια της 7ης αγωνιστικής

Οι αποδοκιμασίες στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ, το ταξί που περίμεναν Ερνάνι και Σεμπά, οι "κατάσκοποι" που παρακολούθησαν από κοντά το ντέρμπι, η παρουσία του Ντέιβιντ Ρίβερς στο Φάληρο, ο Γρηγορίου που τη... γλίτωσε, ο Πασχάλης Τερζής στο Καυτανζόγλειο και η επιμονή του Γκιρτζίκη με τον Μάγκατ. Όλα τα παραλειπόμενα από την 7η αγωνιστική της Super League, το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και όχι μόνο...

* Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρίσκεται στην Ελλάδα και με αφορμή αυτό δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα μοιράστηκε τη χαρά του με τους φίλους του στο facebook.

Τα παρασκήνια της 7ης αγωνιστικής

* Γι' αυτό, δεν χρειάζεται σχόλιο...

Τα παρασκήνια της 7ης αγωνιστικής

* Με τον Δημήτρη Σιόβα τα είχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι κιτρινόμαυροι, με αφορμή την ένταση που υπήρξε στη διάρκεια του αγώνα με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Η "γλώσσα" που χρησιμοποίησε ο Σιόβας και η εν γένει συμπεριφορά του ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους της Ένωσης να "βράζουν" μαζί του. Από τα περσινά ματς του κυπέλλου πάντως, έχει δημιουργηθεί αρνητική εντύπωση στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τη συμπεριφορά του παίκτη του Ολυμπιακού.

* Ο Ερνάνι κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του ντέρμπι και έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει το 4-0. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τον Ερνάνι να πηγαίνει κοντά του και να τον... παρακαλά να το βαρέσει αυτό, κάτι όμως που δεν έγινε. Προφανώς και υπάρχει εντολή του Μάρκο Σίλβα να εκτελεί τα πέναλτι ο Κώστας Φορτούνης, κάτι που έγινε.

* Ο Ολυμπιακός μετράει 7 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ισοφάρισε την επίδοση που είχε κάνει με τον Ζαρντίμ στον πάγκο. Αν την επόμενη αγωνιστική κάνει το 8χ8 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, θα είναι η καλύτερη επίδοσή του την τελευταία 20ετία σε εκκίνηση πρωταθλήματος.

* Εντύπωση έκανε σε πολλούς η χρησιμοποίηση του Τσόρι στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι (αν και ήταν αναμενόμενο) και η επιλογή του Σίλβα να αφήσει τον Φορτούνη στον πάγκο. Ο Πορτογάλος, βέβαια, δικαιώθηκε δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι κάνει άψογη διαχείριση του ρόστερ.

* Η παρουσία της αστυνομίας στο ντέρμπι του Φαλήρου ήταν τεράστια, πόσο μάλλον πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ όπου βρίσκονταν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

* Οπως ήταν λογικό, πλήθος σκάουτερ βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά διάφορα "λαβράκια". Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης (ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός και απογοήτευσε πολλούς "κατάσκοπους"), αλλά κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Όπως ο Τζανετόπουλος για παράδειγμα...

* Κι επειδή έφερε η κουβέντα τον νεαρό αμυντικό, αυτός ήταν που τα άκουσε πρώτος μόλις οι παίκτες έφτασαν στο "Holiday Inn" από το Φάληρο. Ο Αραβίδης έσπευσε να τον προστατεύσει, τα άκουσε κι αυτός πάνω στην ένταση, αλλά το επεισόδιο έλαβε τέλος σχετικά γρήγορα.

* Πάντως, σε πολλούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκανε εντύπωση το "πέσιμο" μερίδας οπαδών στο ξενοδοχείο. Βλέπετε, είχαν συνηθίσει στη στήριξη στα χρόνια της Γ' και Β' Εθνικής. Τώρα έσφιξαν τα πράγματα...

* Ο Σεμπά και ο Ερνάνι έψαχναν ταξί μετά το τέλος του αγώνα. Για περισσότερη από μισή ώρα οι δύο ποδοσφαιριστές περίμεναν υπομονετικά για ταξί και όταν έγιναν αντιληπτοί γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που αποχωρούσε.

* Ιδιαίτερη είναι η σχέση του Ρομπέρτο με τον Σιόβα και αυτή αποτυπώθηκε στο instagram του Ισπανού γκολκίπερ του Ολυμπιακού...

* Στα της Εθνικής, παρά το γεγονός πως άλλοι προπονητές φαντάζουν ως φαβορί για τον πάγκο, ο Γκιρτζίκης φαίνεται να επιμένει στην περίπτωση Μάγκατ, με τον οποίο προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες.

* Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ζητήσει τη συμβουλή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου τόσο για τον Μάγκατ όσο και για τους άλλους Γερμανούς προπονητές που βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κώστα Τσάνα.

* Ο Δημήτρης Πέλκας έχει κάνει όνομα στην Πορτογαλία, ενώ οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ "ανάγκασαν" πολλούς να κοιτάξουν ξανά την περίπτωσή του. Οπως, για παράδειγμα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έχει τσεκάρει τον νεαρό μεσοεπιθετικό και τον έχει στα υπόψιν.

* Το διπλό του Ατρόμητου στη Βέροια "έσωσε" τον Γρηγορίου, αφού υπήρχε έντονη φημολογία ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, πολλοί είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Χάβος...

* Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στην Τρίπολη, σε κάποια φάση η μπάλα έφτασε με δύναμη προς τον πάγκο της Ξάνθης. Τότε πετάχτηκε ενστικτωδώς ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, έκανε κοντρόλ στον αέρα και έδωσε πάσα. Αμέσως ο Λουτσέσκου χαμογελώντας του έκανε χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια: "βγάλε τα ρούχα και μπες μέσα"!

* Στο Καυτανζόγλειο έριξαν πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, φέιγ βολάν γραμμένα στα ελληνικά και τουρκικά με περιεχόμενο "μετανάστες καλώς ήρθατε στην πόλη μας".

* Όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε για τελευταία φορά τον Ηρακλή εκτός έδρας σε παιχνίδι πρωταθλήματος:

ο Όλσεν ήταν 8 χρόνων

ο Βίτορ ήταν 9 χρόνων

ο Κόστα ήταν 17 χρόνων

ο Τζαβέλλας ήταν 11 χρόνων

ο Λέοβατς ήταν 10 χρόνων

ο Κάτσε ήταν 5 χρόνων

ο Τζιόλης ήταν 13 χρόνων

ο Ροντρίγκες ήταν 8 χρόνων

ο Πέλκας ήταν 5 χρόνων

ο Μακ ήταν 7 χρόνων

ο Μπερμπάτοφ ήταν 17 χρόνων...

* Παρέα με τον γνωστό τραγουδιστή και οπαδό του Ηρακλή, Πασχάλη Τερζή, κάθισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθασάκης στο Καυτανζόγλειο.

Τα παρασκήνια της 7ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Για επίλογο αυτό: από το Λάρισα-Εργοτέλης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK