Τα παρασκήνια της 8ης αγωνιστικής

Το Contra.gr καταγράφει όσα δεν είδατε από τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Τα παρασκήνια της 8ης αγωνιστικής

Η πρόβλεψη του παπά-Χρήστου για το νικητή του ντέρμπι, τα κλειστά μάτια του Αραβίδη, το ξέσπασμα του Μπουονανότε, η ατάκα του Ρομπέρτο, οι κοκορομαχίες στην Τούμπα, η γκάφα του ΠΑΟΚ με τον Κάτσε, η γκρίνια του Ατρόμητου για τη διαιτησία, ο θετικός Πογέτ και ο Σκίμπε. Όλα τα παραλειπόμενα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Super League και όχι μόνο. Όλα όσα δεν είδατε και δεν μάθατε.

* Τη δική του εξήγηση για τον πανηγυρισμό του με κλειστά μάτια κόντρα στον Ηρακλή έδωσε μέσω facebook ο Χρήστος Αραβίδης. "Έχω μάθει όταν πιστεύω σε κάτι,να το εμπιστεύομαι ΤΥΦΛΑ... Μια ΝΙΚΗ ακόμα και συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ενωμένοι... ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα παρασκήνια της 8ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Μετά από σύγκρουση με τον Μπουκουβάλα του Ηρακλή, ο Έλντερ Μπαρμπόσα χτύπησε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με αίματα στο πρόσωπό του.

* Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα με τον Ηρακλή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπόλοιπος κόσμος που βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αποδοκιμάσει αυτούς που "έκραζαν" τον Ντούσκο.

* Ξέσπασε μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή ο Ντιέγκο Μπουονανότε και πέταξε τη μπάλα στις κερκίδες.

* Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αποφάσισαν να απέχουν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, λόγω της Κάρτας Φιλάθλου ενώ ανάρτησαν και ανάλογα πανό στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Τα παρασκήνια της 8ης αγωνιστικής

* Ο Ατρόμητος έχει δεχθεί 8 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 5 είναι από στημένα! Δύο γκολ από ΠΑΟΚ, ένα από την ΑΕΚ και την Κυριακή δύο από τον Ολυμπιακό!

* Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έβριζε θεούς και δαίμονες στα αποδυτήρια!

* Για να επανέλθουμε στα της ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ γουστάρει όσα έχει ακούσει από τους ανθρώπους της ομάδας. Μόνο που το οικονομικό είναι ένα σημαντικό "αγκάθι". Αν ξεπεραστεί, τότε θα υπάρξει συμφωνία.

* Στη Λίγκα συνεχίζουν να ψάχνουν για χορηγό. Ο Γιώργος Μποροβήλος αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να πουλήσει το όνομα του πρωταθλήματος και να μπουν λεφτά ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα.

* Στον Παναθηναϊκός δεν χάρηκαν ιδιαίτερα που ο Τούντορ αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γλύκο και να αφήσει στον πάγκο τον Όλσεν. Οι γκέλες του άφησαν... με την όρεξη τους "πράσινους".

* Μία γκάφα ολίγον δευτερολέπτων περιλάμβανε η ενδεκάδα που έδωσε ο ΠΑΟΚ μέσω των social media για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στους 11 ήταν και ο Κάτσε, ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει για περίπου ένα μήνα. Το λάθος διορθώθηκε άμεσα.

* Στον Πανθρακικό το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Οι παίκτες αγωνιούν για τα οφειλόμενα, ενώ τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα άλλαζαν το κλίμα...

* "Κοκορομαχία" ανάμεσα στον Νάνο και τον Τούντορ είχαμε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του ντέρμπι της Τούμπας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έσπρωξε τον αμυντικό του τριφυλλιού, αλλά το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια.

* Δεν περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να γεμίσει η Τούμπα στο ματς με τον Παναθηναϊκό (όπως με ΑΕΚ και Ολυμπιακό). Και οι προβλέψεις ήταν σωστές, αφού στο γήπεδο δεν βρέθηκαν πάνω από 20.000.

* O πάτερ Χρήστος Μήτσιος, γνωστός ως και παπα-ΠΑΟΚ, είχε προβλέψει πριν την έναρξη του ντέρμπι της Τούμπας ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει με 3-1 τον Παναθηναϊκό. Ιδού η απόδειξη...

* Ο Ρομπέρτο συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, προσθέτοντας στο ενεργητικό του ακόμη μία εξαιρετική επέμβαση στο ματς με τον Ατρόμητο. Όπως συνηθίζει μετά από τα ματς των "ερυθρολεύκων" ο Ισπανός γκολκίπερ σχολίασε μέσω των social media το "διπλό", δίνοντας συγχαρητήρια στον Μποτία για τα δύο γκολ που σημείωσε στο Περιστέρι.

* Ο Σκίμπε λογικά θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής. Λέμε λογικά γιατί με την ΕΠΟ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ο Σκίμπε, λοιπόν, ρώτησε και έμαθε. Ρώτησε τον Γκέκα, ρώτησε και άλλους. Και του αρέσει η πρόκληση κάτι που εξέφρασε στον Γκιρτζίκη όταν έγινε η συνάντηση στην Αθήνα προ ημερών. Α, τώρα που το θυμηθήκαμε. Ο Σκίμπε είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ κάποτε. Επί εποχής Ντέμη Νικολαίδη...

* Στο Περιστέρι ο αγώνας έγινε υπό το φως των προβολέων! Μέρα μεσημέρι και με χαρά Θεού. Προφανώς οι άνθρωποι του Ατρόμητου φοβήθηκαν μήπως και έρθει καμιά απότομη... συννεφιά. Η πιο άχρηστη σπατάλη ρεύματος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK