Τα παρασκήνια της 9ης αγωνιστικής

Το Contra.gr καταγράφει όσα δεν είδατε από τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Τα παρασκήνια της 9ης αγωνιστικής

Οι αποδοκιμασίες στον Αναστασίου, το ντου των οπαδών και το "πέσιμο" στον Αλαφούζο, ο... Αντύπας στις εξέδρες, τα... φιλαράκια στο ντέρμπι, οι φωνές του έξαλλου Τούντορ, ο Λουτσέσκου και το μέλλον του στην Ξάνθη, τα νεύρα του Σιόβα, η αψιμαχία με τον Νέτο, το επεισόδιο Αμπντούν-Γεωργιάδη, το ρεκόρ του Ολυμπιακού, η ένταση του Πογέτ στον πάγκο, το ταμείο της ΕΠΟ και... ο Σκίμπε.

* Ο Τζαμέν Αμπντούν αντέδρασε για την αλλαγή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και λογομάχησε με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γεωργιάδης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της NOVA για το περιστατικό, αλλά δεν θέλησε να το σχολιάσει.

* Τα νεύρα του Σιόβα στο ματς με τη Βέροια ήταν πολλά, όπως πολλά ήταν τα νεύρα των αντιπάλων λόγω Σιόβα. Εδώ ο αμυντικός του Ολυμπιακού συμπεριφέρεται σαν παιδί αλάνας, καθυστερώντας το παιχνίδι της Βέροιας. Πώς; Δείτε το VIDEO...

* Λίγο αργότερα, τα αίματα άναψαν στο φινάλε της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Ολυμπιακό εξαιτίας μιας αψιμαχίας μεταξύ του Δημήτρη Σιόβα και του Ντάρσι Νέτο.

* Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει ούτε ισοπαλία! Μέχρι πρότινος ήταν μαζί και η Μπάγερν, αλλά παραχώρησε ισοπαλία με αντίπαλο την Αϊντραχτ κι έτσι οι Πειραιώτες είναι η μοναδική αήττητο ομάδα (μόνο νίκες) στη Γηραιά Ηπειρο.

* Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τις 9 νίκες και ξεπέρασαν την επίδοση της ομάδας την περίοδο 1976-77. Παράλληλα, ισοφάρισαν την επίδοση του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1994-95 και πλέον κυνηγάνε τον... Μπούκοβι. Το 1966 ο Ολυμπιακός μετρούσε 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κάτι που για να κάνει τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Ηρακλή στο Φάληρο και την μεθεπόμενη τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

* Ο κόσμος του Ολυμπιακού στη Βέροια αποθέωσε τον Μάρκο Σίλβα και τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του. Πράγμα δύσκολο για το απαιτητικό κοινό του Ολυμπιακού. Πάντως, ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει προσγειωμένος και ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν τον απασχολούν αυτά, έχοντας στραμμένη την προσοχή στη δουλειά.

* Ποιος είδε (ή μάλλον άκουσε) τον Τούντορ και δεν τον φοβήθηκε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν έξαλλος για την εικόνα της ομάδας του στην Τρίπολη και τα "έχωσε" στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα. Γι' αυτό το λόγο άργησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου.

* Σάντσεθ και Μπουονανότε- συμπαίκτες για δύο χρόνια στη Μάλαγα- αγκαλιάζονται πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Τα παρασκήνια της 9ης αγωνιστικής

* Υψηλές παρουσίες στο ντέρμπι...

Τα παρασκήνια της 9ης αγωνιστικής

* Σκίμπε, Βαζέχα, Κυργιάκος, Δομάζος, Γαλάκος, Κετσπάγια κι άλλοι πολλοί παρακολούθησαν από κοντά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

* Με ένταση έζησε το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα ο Πογέτ. Συνεχώς όρθιος, έδινε οδηγίες, φώναζε, αντιδρούσε και πολλές φορές νόμιζες ότι... ήταν μέσα και έπαιζε.

* Ντου μετά το τέλος του ντέρμπι στον Αλαφούζο...

* Και έντονες αποδοκιμασίες και στον Γιάννη Αναστασίου

* Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα και την αποστολή κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται γι' ακόμη μία φορά στο στόχαστρο.

* Ο Λουτσέσκου πήρε... παράταση ζωής νικώντας τον Παναιτωλικό. Ουδείς, όμως, ξέρει για το μέλλον. Ναι, υπάρχει θέμα στην Ξάνθη και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αν ο Ρουμάνος τελειώσει από την ακριτική ομάδα, πιθανότατα θα παραμείνει Ελλάδα... Ιδωμεν.

* Στα της Εθνικής ομάδας, δεν είναι είδηση (ούτε ανακαλύπτουμε την Αμερική) αν τονίσουμε πως ο Σκίμπε (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ήταν στις εξέδρες της Λεωφόρου και παρακολούθησε το ντέρμπι) ανέλαβε προπονητής επειδή δέχθηκε ως βοηθό τον Κώστα Τσάνα...

* Οσον αφορά στην ΕΠΟ, τέρμα η... πολυκοσμία στα ταξίδια. Το ταμείο είναι μείον οπότε θα μειωθεί ο αριθμός των παραγόντων που ακολουθούσαν την Εθνική στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει από τα ματς στο Λουξεμβούργο και την Κωνσταντινούπολη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK