Αφιερωμένο στη... next generation της ΑΕΚ!

Η κουβέντα για τη… next generation της ΑΕΚ έχει ανάψει τον τελευταίο καιρό και αποτελεί μια από τις ελπίδες της ομάδας σε μια μέτρια χρονιά και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αφιέρωσε το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία.

Αφιερωμένο στη... next generation της ΑΕΚ!

Αφιερωμένο στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία της ΑΕΚ είναι το τελευταίο official match programme της «Ένωσης» για το 2016 ενόψει του αγώνα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιαννούτσος και Ηλίας Τσέλιος φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο και περιγράφουν στο 5σέλιδο αφιέρωμα τη διαδρομή τους από τα κιτρινόμαυρα τμήματα υποδομής μέχρι την πρώτη ομάδα.

Αφιερωμένο στη... next generation της ΑΕΚ!

«Οφείλουμε πολλά στην πολύ καλή δουλειά που κάναμε στα Σπάτα» υποστηρίζουν ανάμεσα στ' άλλα στις ξεχωριστές συνεντεύξεις τους οι τέσσερις νέοι επαγγελματίες, που έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και συμφωνούν στο ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ακαδημία.

«Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και μία τριετία. Δεν θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς νωρίτερα. Βλέπουμε τώρα τα πρώτα δείγματα» δηλώνει ανάμεσα στ' άλλα και ο Νίκος Παναγιωτάρας, νυν προπονητής της Κ20.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK