Απίστευτη "κατάρα" με το περιβραχιόνιο στην ΑΕΚ

Αυτό που συμβαίνει με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο! Και τέταρτος ποδοσφαιριστής που πήρε το... χρίσμα τραυματίστηκε μετά τους Μάνταλο, Γιόχανσον, Σιμόες!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΕΝΑΡΞΗ
labropoulos aek kalithea EUROKINISSI

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να σταματήσουν για τον Μανόλο Χιμένεθ. Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως όσοι φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού... σημαδεύονται από "κατάρα" που τους θέτει νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα.

Η αρχή έγινε με τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο 25χρονος άσος παρέδωσε την αρχηγία στον Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον Σουηδό να παθαίνει τον ίδιο τραυματισμό στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Το περιβραχιόνιο στη συνέχεια πήγε στα χέρια του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποκόμισε επίσης έναν... ύπουλο τραυματισμό και είναι άγνωστο πόσες μέρες θα παραμείνει στα... πίτς. Η "κατάρα" συνεχίστηκε και στο ματς κυπέλλου της Ένωσης με την Καλλιθέα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε βασικός με το περιβραχιόνιο στο χέρι, όμως αποχώρησε τραυματίας στο 37ο λεπτό, λόγω κάκωσης στο γόνατο! Η αρχηγία πήγε στον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος, ευτυχώς, μέχρι στιγμής είναι απόλυτα... υγιής.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK