Από την κερκίδα ο Λάζαρος το χάρηκε διπλά

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λόγω του τραυματισμού του στο δικέφαλο τέθηκε εκτός του αγώνα με την Ξάνθη, αλλά έκανε "ντεμπούτο" στην εξέδρα των επισήμων του ΟΑΚΑ προσελκύοντας όλα τα βλέμματα. Πόλος έλξης για τα παιδιά, τετ α τετ με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Από την κερκίδα ο Λάζαρος το χάρηκε διπλά

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος απών της πρεμιέρας για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αφού ο τραυματισμός του τον έθεσε νοκ-άουτ και τον έστειλε στην κερκίδα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε για δεύτερη φορά στην εξέδρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είχε δει και το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Απόλλωνα), αλλά για πρώτη φορά ανάμεσα στον κόσμο της ΑΕΚ, παρέα με άλλα στελέχη της Ένωσης.

Αρκετά μικρά παιδιά τον πλησίασαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα, γεγονός που ο Λάζαρος έδειχνε να απολαμβάνει, αφού χαμογελούσε διαρκώς και επαναλάμβανε πόσο καλά νιώθει που έχει έρθει στην ΑΕΚ του πρωταθλητισμού.

Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων ο Χριστοδουλόπουλος είχε κουβέντα με τον Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και τον προπονητή στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Μιχάλη Παυλή. Οι δυο τους άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Ελπίδων.

Η εντελώς κλισέ φράση "σαν λιοντάρι στο κλουβί", αποτυπώνει ωστόσο την κατάσταση του Λάζαρου, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και να παίξει.

Την Τρίτη θα γίνει πιθανότατα νέα εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει στη δράση. Τη Δευτέρα πάντως ήταν στα Σπάτα (με τους Βούρα και Τζανετόπουλο) για να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο.

Όσοι έχουν συναναστραφεί ήδη μαζί του μιλούν για ένα παιδί απόλυτα συνεσταλμένο με εμφανή σημάδια ωριμότητας από τα χρόνια στην Ιταλία και με μεγάλη διάθεση απέναντι σε όλο το background της ΑΕΚ: Τον κίνητρο του πρωταθλητισμού, τον κόσμο και την... πίεση.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK