Αυτός είχε "φάει" τον Ρομέρο από την ΑΕΚ!

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή; Ένας ποδοσφαιριστής προτιμήθηκε αντί ενός άλλου και σε λιγότερο από 12 μήνες η ιστορία ενδεχομένως να επαναληφθεί αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, νικητές και ηττημένους. Το Contra.gr έχει το παρασκήνιο που αφορά την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Αυτός είχε "φάει" τον Ρομέρο από την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει τακτοποιήσει το θέμα της ανανέωσης του Μανόλο Χιμένεθ (σ.σ. έδωσαν τα χέρια με τον Μελισσανίδη), έχει "κλειδώσει" την παραμονή του Μάρκο Λιβάγια από τα μέσα Μάιου και μόλις πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Ισπανού θ' αρχίσει επισήμως ο σχεδιασμός της νέας, "τσαμπιονσλιγκάτης" σεζόν για την πρωταθλήτρια.

Όχι πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν κάνουν προεργασία, αλλά όταν υπογράψει ο Χιμένεθ, τότε θα μπορεί σίγουρα να μιλήσει και να γράψει κανείς για την ενίσχυση, αλλά και την... ελάφρυνση του ρόστερ. Δεν θα μείνουν δα και όλοι στην ομάδα. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που είναι για φεύγουν.

Καθόλου ξεκάθαρο δεν είναι το μέλλον του Βίκτωρα Κλωναρίδη για παράδειγμα, κι εδώ έρχεται ν' ανοίξει το κεφάλαιο: Χάιμε Ρομέρο.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ισπανός, "εκλεκτός" του Χιμένεθ για τα άκρα της επίθεσης ήταν με το... διαβατήριο στο χέρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα, για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ! Στις 19 Ιουνίου συγκεκριμένα, ο 27χρονος είχε "κερδίσει" την ελευθέρας του (με σούπερ κινήσεις του μάνατζέρ του) και ήταν έτοιμος για Ελλάδα. Στις 22, όμως το βράδυ, έγινε γνωστό ότι η Ένωση δεν προχωράει την υπόθεση.

Φημολογείται, λοιπόν, πως τότε αποφασίστηκε να προκριθεί η περίπτωση του Κλωναρίδη αντί του Ρομέρο. Πράγματι, ημερολογιακά και για την ακρίβεια το βράδυ της 23ης Ιουνίου, το Contra.gr αποκάλυψε ότι η Ένωση τα είχε βρει σε όλα τόσο με τη Λανς όσο και με τον ποδοσφαιριστή για την επιστροφή του στην ΑΕΚ! Στις 29 Ιουνίου ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη.

Ούτε ένα χρόνο μετά, ο Κλωναρίδης δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί και η περίπτωση του Χάιμε Ρομέρο για την ΑΕΚ έχει πέσει ξανά στο τραπέζι και παρελαύνει στο ρεπορτάζ. Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο επικρατεί άκρα ησυχία για οτιδήποτε μεταγραφικό μέχρι να “κλείσει” του Χιμένεθ, ωστόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων του προκύπτει αυτό που λέμε... “περασμένα ξεχασμένα”.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε τον "Κλώνα" που είχε "φάει" τον Ρομέρο πέρυσι, φέτος να είναι εκείνος που... χαιρετάει και η πύλη των Σπάτων ν' ανοίγει για τον Ισπανό. Ίδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK