Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ο Βράνιες και δεν θα επιστρέψει!

Ο Ογκνιέν Βράνιες, όχι απλά δεν πήγε στην προπόνηση, αλλά δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα όπως αναφέρει το περιβάλλον του. Αδικαιολογήτως απών ο παίκτης σύμφωνα με την ΑΕΚ. Άγνωστες οι επόμενες κινήσεις των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ο Βράνιες και δεν θα επιστρέψει!

Ο Βόσνιος στόπερ, Ογκνιέν Βράνιες δεν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης (17/1) και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Ελλάδα...

Μάλιστα, στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρεται ότι ο "Όγκι" δεν προτίθεται κιόλας να επιστρέψει στην πατρίδα μας, χωρίς κιόλας να τον ενδιαφέρουν οι κυρώσεις γιατί είναι εξαιρετικά απογοητευμένος!

Από το βράδυ της Τρίτης (16/1) είχαν εκφραστεί ανησυχίες για το αν ο Ογκνιέν Βράνιες θα πάει στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όσοι φοβήθηκαν τελικά επιβεβαιώθηκαν γιατί ο Βόσνιος δεν... πάτησε στα Σπάτα και παραμένει άφαντος από χθες που τον "έψαχναν" έπειτα από το... βιενέζικο βίντεο που "ανέβασε" στα social media.

H ΑΕΚ χαρακτήρισε την απουσία του αδικαιολόγητη, ενώ με την ενέργειά του αυτή ο Βράνιες και ο μάνατζερ του που τραβάνε την υπόθεση στα άκρα, την ίδια ώρα που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Οι εξελίξεις αναμένονται ενδιαφέρουσες...

Σίγουρα, πάντως, για να κάνει ο Βράνιες τέτοιες ενέργειες μεταφράζεται ότι έχει βρει σύλλογο και θα πιέσει να φύγει με κάθε τρόπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK