Διάβασαν την ανακοίνωση της "Θύρας 7" οι παίκτες της ΑΕΚ

Σε μια προσπάθεια να ντοπαριστούν ψυχολογικά οι παίκτες της ΑΕΚ, τους δόθηκε να διαβάσουν την ανακοίνωση που εξέδωσε η "Θύρα 7" για το ντέρμπι, στην οποία οι κιτρινόμαυροι αναφέρονται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Διάβασαν την ανακοίνωση της "Θύρας 7" οι παίκτες της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Το Σάββατο παίζουμε με την κλάψα. Την Μάρθα Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Βασιλάκη Καΐλα του ελληνικού αθλητισμού... Την ομάδα που πέφτει κάτω, σβήνει φώτα, αλλά πάντα στο τέλος της χρονιάς είναι και αυτή μαζί με τα άλλα συνεταιράκια στα τέσσερα. Ζητάμε από την ομάδα να αφήσει το κοντέρ, να γράψει χωρίς κόφτη. Χωρίς οίκτο. Χωρίς παύση. Τελειώστε τους τελειωμένους...".

Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι ξένοι ποδοσφαιριστές, στους οποίους μεταφράστηκε το κείμενο της ανακοίνωσης, αντιλήφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η νίκη στο ντέρμπι.

Ζητούμενο είναι πλέον να δούμε αν και κατά πόσο η πρωτοβουλία αυτή θα πιάσει τόπο στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν, στο πρώτο ματς του κυπέλλου στο φαληρικό γήπεδο, ο Τραϊανός Δέλλας είχε δείξει στους ποδοσφαιριστές του ένα video με αγριόχηνες και πως αυτές πετούν σε σχηματισμό βοηθώντας η μία την άλλη, σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό τους και τους ξυπνήσει το "πνεύμα" της συνεργασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK