Έφυγε από την ΑΕΚ για τα λεφτά, αλλά σκέφτεται την επιστροφή

Ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από την ΑΕΚ γιατί είχε πρόταση με τα... διπλάσια χρήματα, φαίνεται πως μετάνιωσε για την επιλογή του και μέσα στις σκέψεις του, είναι και η επιστροφή στην ΑΕΚ. Διαβάστε για ποιον πρόκειται.

Έφυγε από την ΑΕΚ για τα λεφτά, αλλά σκέφτεται την επιστροφή
aek panigiriki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα λεφτά στην Ασία είναι πολλά. Τόσα πολλά, που ακόμα και τις τελευταία μέρα των μεταγραφών μπορεί κάποια ομάδα να χάσει βασικό της ποδοσφαιριστή. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση μας με πρωτοκλασάτο άσο της ΑΕΚ.

Ομάδα από τα ΗΑΕ χτύπησε την πόρτα της Ένωσης και του παίκτη, με πρόταση που, για τα ελληνικά δεδομένα, δεν μπορούσε να αρνηθεί καμία πλευρά. Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 1.000.000€ και ο παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με 700.000€ το χρόνο, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ του έδινε λίγο πάνω από 300.000€.

Λίγους μήνες αργότερα, τα πράγματα για τον Έντερ Μπαρμπόζα δεν είναι... ονειρικά. Μετά από 13 εμφανίσεις με την Αλ Γουάσλ δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ, ενώ βλέπει τη βασική ενδεκάδα με το... κιάλι, παρότι στον πάγκο κάθεται ο Αρουαμπαρένα που τον ήθελε το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα τον θέλουν να ψάχνει τρόπο για να απεμπλακεί από την Αλ Γουάσλ, ενώ σε συζητήσεις με μάνατζερ το όνομα του ακούστηκε ξανά για την ΑΕΚ. Σε μία περίοδο, που η Ένωση αναζητεί ακραίο επιθετικό.

Λέτε να έχουμε τη μεγάλη επιστροφή;

News 24/7

24MEDIA NETWORK