Έφυγε από την ΑΕΚ γιατί δεν έπαιζε και πάει για υποβιβασμό!

Αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στα... δύσκολα χρόνια της ΑΕΚ σε τρίτη και δεύτερη κατηγορία, όμως αποχώρησε επεισοδιακά από τον σύλλογο γιατί δεν υπολογιζόταν. Λίγους μήνες αργότερα πάει... τρένο για υποβιβασμό με τη νέα του ομάδα! Διαβάστε ποιος είναι.

Έφυγε από την ΑΕΚ γιατί δεν έπαιζε και πάει για υποβιβασμό!
aek ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2013 ήταν το πιο δύσκολο για τους φίλους της ΑΕΚ, αφού η αγαπημένη τους ομάδας υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Λίγο αργότερα, πάρθηκε η ιστορική απόφαση να πέσει αυτοβούλως στην τρίτη κατηγορία, με σκοπό να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος και να κάνει μία νέα αρχή.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που... πήδηξαν από το καράβι, όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν έστω και στην ερασιτεχνική κατηγορία. Κι αν για κάποιους Έλληνες αυτό ήταν αναμενόμενο, να το κάνει ένας ξένος, που δεν είχε μεγάλη ιστορία στην ομάδα, ήταν σπάνιο και ξεχωριστό.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Κορδέρο, τον Ισπανό μέσο που βοήθησε έτσι ώστε η ΑΕΚ να επανέλθει στα σαλόνια της Super League, όμως αυτό το καλοκαίρι αποχώρησε με άκομψο τρόπο και αφήνοντας πολλές αιχμές τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η νέα ποδοσφαιρική του στέγη είναι πιθανό να τον φέρει εκ νέου σε μία τρίτη κατηγορία! Βλέπετε, η Ταραγόνα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Segunda División και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε βαριά ήττα ( τέταρτη στη σειρά) με 4-2 από την Χιρόνα.

Ο 29άχρονος άσος έχει αγωνιστεί σε εννέα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο, όμως στα τελευταία 12 ματς, μετρά μόλις δυο εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κυρία Κορδέρο είπε "αντίο" στην ΑΕΚ με σύνθημα
Τέλος ο Κορδέρο απ' την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK