Έγγραφο διαψεύδει τον Βασιλόπουλο για την "Αγιά Σοφιά"

Η «Dimand» έχει στείλει εδώ και 18 ημέρες στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας το έγγραφο για την υψομετρική μελέτη του γηπέδου, ζητώντας παράλληλα συνάντηση, την ώρα που ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος υποστηρίζει ότι δεν έχει τίποτα στα χέρια του.

Έγγραφο διαψεύδει τον Βασιλόπουλο για την "Αγιά Σοφιά"
INTIME SPORTS

Για την ακρίβεια, κληθείς να τοποθετηθεί για τις υψομετρικές μελέτες της «Αγιάς Σοφιάς» υποστήριξε στην εκπομπή της ελεύθερης ΕΡΤ: « Οι δυο μελετητές οι οποίοι προσκόμισαν για λογαριασμό της «Δικέφαλος ΑΕ» τη μελέτη, δεν έχουν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα της υψομετρικής μελέτης. Τους επιστρέψαμε το φάκελο πίσω για αυτό το λόγο πριν από ένα μήνα και δεν έχουν καταθέσει από τότε αυτά που τους ζητήσαμε, τα απαιτούμενα δηλαδή στοιχεία που είχε ζητήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να προχωρήσει… Υπάρχουν διαρροές στον τύπο ότι ο κακός Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εδώ είμαστε και περιμένουμε…».

Η επιστολή της Dimand στις 11 Νοεμβρίου στον αντιδήμαρχο Ιωάννη Καλαμπόκη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε συνέχεια της επιστολής σας με Α.Π 17796/17-10-2014, σας αποστέλλουμε έγγραφο του πρακτικού της επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής με την έγκριση της προμελέτης του Συγκοινωνιακού Έργου “Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Η επιτροπή μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη αποστείλει στο Δήμο σας αντίγραφο της εγκριθείσας μελέτης Συγκοινωνιακού Έργου.

Θα παρακαλούσαμε για την οργάνωση συνάντησης με σκοπό την παρουσίας εκ μέρους μας της μελέτης και την παροχή σχετικών διευκρινήσεων».

Έγγραφο διαψεύδει τον Βασιλόπουλο για την "Αγιά Σοφιά"

Το σχετικό έγγραφο όπως δημοσιεύεται στην "Ώρα των Σπορ"

Διαβάστε ακόμη:

"Η ΑΕΚ να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK