Είδε Πλατέλλα ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο AEL FC Arena (μαζί με τον Κώστα Τσάνα) και κατασκόπευσε τους διεθνείς, Μάνταλο και Μπακασέτα, ωστόσο την παράσταση στο ματς έκλεψε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Είδε Πλατέλλα ο Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 28χρονος εξτρέμ εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με δύο γκολ στο ενεργητικό του, συνεχές πρέσινγκ αλλά και ευκαιρίες, γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Πλατέλλας που έχει κληθεί πέρυσι το Σεπτέμβριο στην Εθνική από τον τότε υπηρεσιακό ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Τσάνα (ο οποίος βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Σκίμπε) για τα παιχνίδια με Ρουμανία και Φινλανδία, έχει στόχο να καθιερωθεί στην ΑΕΚ, αλλά και να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο (δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμη).

Η αλήθεια είναι πως η "γαλανόλευκη" έχει έλλειψη από καθαρόαιμα εξτρέμ, αφού, πλην του Γιαννιώτα, δεν υπάρχει άλλος με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο Σκίμπε που θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα απειλεί με αντεπιθέσεις, δεν γίνεται παρά να δίνει βάση σε παίκτες τύπου Πλατέλλα.

Έτσι φαίνεται πως χώρος για τον άσο της ΑΕΚ υπάρχει, αρκεί βέβαια να έχει διάρκεια και ο ίδιος στο παιχνίδι του, αναγκάζοντας τον Γερμανό προπονητή να τον εντάξει στις επιλογές του.

Α.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK