Εμπλέκουν ΑΕΚ με Κετσπάγια, επιστρέφει ο Αρουαμπαρένα

Τα Κυπριακά ΜΜΕ επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια για την ΑΕΚ, ύστερα από το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Φιλίπ Μοντανιέ, ενώ κι ο Μαρτίν Ροδόλφο Αρουαμπαρένα φαίνεται να κερδίζει εκ νέου πόντους.

Εμπλέκουν ΑΕΚ με Κετσπάγια, επιστρέφει ο Αρουαμπαρένα

Η αρνητική απάντηση του Φιλίπ Μοντανιέ αναγκάζει τους διοικούντες την ΑΕΚ να στραφούν σε άλλες λύσεις όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις του "Δικεφάλου", αφού ο τρόπος που εξελίχθηκε η υπόθεση με τον Γάλλο τεχνικό έχει φέρει όλους τους συμμετέχοντες προ των ευθυνών τους.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ-ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ

Ήδη, το απόγευμα του Σαββάτου (04/06) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλοι οι πιθανοί στόχοι. Σύμφωνα με Κυπριακά ΜΜΕ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο παλαίμαχος άσος της "Ένωσης" έχει αρκετές συμπάθειες μέσα στην ομάδα, όμως είναι πιθανό το όνομά του, ύστερα από το "κάζο" με τον Μοντανιέ, να μην κάνει "γκελ" στους φίλους της ΑΕΚ. Παράλληλα, ένα όνομα που επιστρέφει στο επίκεντρο είναι αυτό του Μαρτίν Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντινός τεχνικός απορρίφθηκε αρχικά, καθώς προτιμήθηκε ο Μοντανιέ, όμως πλέον (κι απ' την στιγμή που δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα) όλα είναι ανοιχτά.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικότερα, οι διοικούντες την ΑΕΚ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς τη δεδομένη στιγμή εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις που έχουν προταθεί ή έχουν ξεχωρίσει. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί... Ακόμα κι ένα όνομα έκπληξη!

Στόχος των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή μέχρι την Τετάρτη, αφού πλέον στενεύουν επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αγωνίζεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις πρώτες αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 21 Ιουλίου, το οποίο σημαίνει πως πρέπει άμεσα να γίνει γνωστό πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Τόλης Χορτάτος: Μόνο με καλύτερο θα μετριάσει την ήττα
Σχόλιο Άκης Γεωργίου: Ανησυχητικό δείγμα και πάλι από την αρχή
"Όχι" Μοντανιέ στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK