Ένας χρόνος παρά ...μία μέρα μετά

Ο Άρης Σοϊλέδης ενδέχεται –έστω και για ψυχολογικούς λόγους- να συμμετάσχει στην αποστολή της Κομοτηνής, ένα χρόνο και μία μέρα μετά το τελευταίο του (νικηφόρο) αντάμωμα με τον Πανθρακικό του Άκη Μάντζιου, ως ποδοσφαιριστής –τότε- της Νίκης Βόλου.

Ένας χρόνος παρά ...μία μέρα μετά
INTIME SPORTS

Το αν θα τον συμπεριλάβει ο Δέλλας ή όχι στην αποστολή της Κομοτηνής, αποτελεί ένα ζήτημα. Ο Σοϊλέδης έχασε πολύτιμο έδαφος μέχρι στιγμής και ο Σταύρος Πεταυράκης τα πηγαίνει αρκετά καλά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια, στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Σοϊλέδης δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Κομοτηνή έστω και για ψυχολογικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, ο αριστερός οπισθοφύλακας της «Ένωσης» συνάντησε τους Θρακιώτες και την περασμένη αγωνιστική σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας, στις 25 Σεπτέμβρη του 2013. Ένα χρόνο παρά μία …μέρα, δηλαδή, πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Κομοτηνή την προσεχή Τετάρτη.

Τότε, η Νίκη Βόλου, με τον Άρη Σοϊλέδη να «βγάζει» 90λεπτο, επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού του Άκη Μάντζιου στο Πανθεσσαλικό με δύο γκολ του Ισαάκ Χοβέ, ο οποίος στη φωτογραφία πανηγυρίζει με τον νυν παίκτη της ΑΕΚ.

AK.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK