ΧΑΜΟΣ: Ντου οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, επεισόδιο με Τζεμπούρ!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ, ύστερα από τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ομάδας πήγαν με άγριες διαθέσεις στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή. ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΖΕΜΠΟΥΡ, σοκαρισμένος ο Μπουονανότε.

ΧΑΜΟΣ: Ντου οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, επεισόδιο με Τζεμπούρ!

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό, πραγματοποιώντας ακόμη μία τραγική εμφάνιση.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών του "Δικεφάλου", με αποτέλεσμα περίπου 300 άτομα να επισκεφθούν το Holiday Inn, στο οποίο καταλύουν οι "κιτρινόμαυροι" στα εκτός έδρας παιχνίδια προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες της ομάδας.

Επεισόδιο με Τζεμπούρ!

Κατά την άφιξη της αποστολής η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ κατέβηκε από το λεωφορείο για να ηρεμήσει τους οπαδούς, αλλά τα νεύρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένα, με αποτέλεσμα να υπάρξει "θερμό" επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ δεν έλειψαν και μερικές... ψιλές.

Όμως, λόγω της άμεσης επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν σοκαρισμένος από όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν είναι το "όποιος δεν μπορεί, να πάει να γ@@@@ι", ενώ οι οπαδοί ζήτησαν επιτακτικά την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει ξύλο!

Η "πυροσβεστική" ομιλία του Αραβίδη

Πέρα από το παρατράγουδο με τον Τζεμπούρ, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο και με τον Πέτρο Μάνταλο, το οποίο όμως έληξε άμεσα, καθώς ο παίκτης φυγαδεύτηκε. Ο Χρήστος Αραβίδης, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ανέλαβε το ρόλο του πυροσβέστη.

"Παιδιά σας καταλαβαίνω, απλά χρειάζεται ηρεμία, υπάρχει ένα παιχνίδι μπροστά με τον Ατρόμητο", ήταν τα λόγια του αρχηγού της ΑΕΚ. Η κατάσταση έχει ηρεμήσει, αλλά η αποστολή παραμένει, προς το παρόν, στο ξενοδοχείο.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK