Έτσι έχασε επτά κιλά ο Αϊντάρεβιτς

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς ήρθε στην ΑΕΚ με σκοπό να πετύχει και για αυτό... πέθανε στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της διακοπής! Διαβάστε τι έκανε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, όταν οι άλλοι έτρωγαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ
aidarevic EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών ( τον Απρίλη κλείνει τα 27) παρόλα αυτά έχει προλάβει να... κάψει αρκετές ποδοσφαιρικές ζωές, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να κάνει καριέρα σε Αγγλία ( τρεις φορές) και Βέλγιο.

Έτσι, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε, η ΑΕΚ αποτελεί για εκείνον μονόδρομο για να πετύχει ότι δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια. Για να τα καταφέρει, μάλιστα, έχασε επτά κιλά μέσα σε δεκαέξι μέρες!

"Κοίταξε, είμαι πιο φιτ από ποτέ! Με... πέθαναν εδώ πέρα. Έχασα επτά κιλά σε δεκαέξι μέρες που έπρεπε να χάσω ούτως ή άλλως. Ήταν δύσκολα, αλλά είμαι εδώ για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Είναι η ευκαιρία μου να δείξω ποιος είμαι και θέλω να πετύχω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Παίζουμε 4-3-3 και πιθανότητα θα έχω ένα πιο αμυντικό ρόλο απ ότι συνήθως. Στην Έρεμπρο έκανα λίγο από όλα, δηλαδή καθαρό δεκάρι, εδώ θα είναι διαφορετικά".

Η αλήθεια είναι πως ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ακόμα και στις μέρες που η ομάδα είχε ρεπό, αυτός έκανε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, ζητώντας μάλιστα από την ΠΑΕ να έχει γυμναστή που θα τον παρακολουθεί.

Όταν οι άλλοι, δηλαδή, έτρωγαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αυτός έκανε υπερπροσπάθεια για να βρεθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Τα πάντα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο και συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (4/1, 17:15).

News 24/7

24MEDIA NETWORK