Έτσι την... πάτησε ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε φουριόζος με τη φανέλα της ΑΕΚ, κάτι που… πλήρωσε με τον πρώτο τραυματισμό του ο οποίος θέτει σε αμφιβολία -για την ώρα- τη συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη.

Έτσι την... πάτησε ο Λάζαρος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 29χρονος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ανεπίσημο επίπεδο στο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση στην Κύπρο το περασμένο Σάββατο, πηγαίνοντάς τα περίφημα και συμμετέχοντας και στα δύο γκολ που σκόραρε η ομάδα (το ένα ο ίδιος) στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αλήθεια είναι ότι Χριστοδουλόπουλος μπήκε ιδιαίτερα φουριόζος στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ στην προσπάθειά του να πείσει με το καλημέρα τόσο τον κόσμο, όσο και τον Κετσπάγια, ότι αυτός είναι ό,τι έλειπε από την ομάδα πριν αποκτηθεί.

Με λίγα λόγια ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε με μεγάλη φόρα όντας συνέχεια στα κόκκινα για να αποδείξει σε όλο τον περίγυρο του συλλόγου αλλά και στους άμεσα εμπλεκόμενους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να άμεσα βοηθήσει, κάτι όμως που πλήρωσε αφού δεν έγινε η απαραίτητη διαχείριση δυνάμεων. Ακολούθησε η σύσπαση στον δικέφαλο που δημιουργεί αμφιβολία για τη συμμετοχή του με την Ξάνθη και η κατ’ επέκταση την αγωνία των ανθρώπων της ομάδας.

Αν μη τι άλλο, ως προς τη διάθεση, η προσέγγιση του Λάζαρου στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ είναι ενθαρρυντική για την «Ένωση» γιατί δείχνει ενθουσιασμό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι αρκετά ψημένος με τη νέα του ομάδα και με την ευκαιρία που του δίνει επαναφέροντάς τον σε επίπεδο πρωταθλητισμού, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι μπήκε… μπούνια από το πρώτο του φιλικό, από τις πρώτες προπονήσεις. Το αν αυτό θα του βγει σε καλό, θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν και θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα η συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK