Ευρωπαϊκά σενάρια και... πραγματικότητα

Σενάριο του αθλητικού Τύπου παρουσιάζει ορισμένες ομάδες της Super League να το ψάχνουν για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα λόγω του απαγορευτικού της UEFA στην ΑΕΚ.

Ευρωπαϊκά σενάρια και... πραγματικότητα
ΑΕΚ-οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μερίδα του αθλητικού Τύπου στέκεται στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννενα… ψάχνονται για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα λόγω του ενδεχομένου να μην αγωνιστεί σε αυτά η ΑΕΚ η οποία -σύμφωνα με τα ίδια σενάρια- δεν θα πάρει αδειοδότηση από την UEFA λόγω του οικειοθελούς υποβιβασμού της στη Γ’ Εθνική.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως η «Ένωση» την περασμένη σεζόν πήρε μία προφορική κατ’ αρχήν έγκριση από την UEFA και απομένει η οριστική έγκριση στο τέλος της σεζόν, όταν οριστικοποιηθεί -και τυπικά- η συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Με λίγα λόγια από τη στιγμή που πέρσι υπήρξε θετική γνωμοδότηση της UEFA προς την ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ, δύσκολα θα προκύψει κάποιος λόγος για να συμβεί κάτι διαφορετικό φέτος, δεδομένου του ότι η «Ένωση» δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη λειτουργία της και πληροί όλες τις προϋποθέσεις ποδοσφαιρικά και εταιρικά.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK