Γι' αυτό "σκάλωσε" με τον Σεμπά ο Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες πρώτη φορά "κόλλησε" με κάποιον αντίπαλο κοροϊδεύοντάς τον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχει όμως αιτία και εξήγηση για την αντίδραση του Βόσνιου μπακ.

Γι' αυτό "σκάλωσε" με τον Σεμπά ο Βράνιες

Φημίζεται για τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά και τη γενικότερα δυναμική προσέγγισή του σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μια προσέγγιση η οποία εκδηλώνεται άλλες φορές στο χορτάρι και άλλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Βόσνιος δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί, ένα ξένος στο στερεότυπο των άλλων που έρχονται στην Ελλάδα, κάτι το οποίο έγινε εμφανές από την πρώτη στιγμή. Παρόλα αυτά στα Σπάτα ο Βράνιες έχει κερδίσει τους πάντες με τον χαρακτήρα του και δεν υπάρχει κανείς που να τον ζει καθημερινά και να έχει πει κακή κουβέντα. Απλώς είναι περισσότερο... ταλιμπάν από το μέσο όρο.

Πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Βράνιες είχε αναρτήσει στο Instagram ένα sticker που του είχε στείλει οπαδός, με τον Έντι των Iron Maiden να κρατάει τη σημαία της ΑΕΚ πάνω από ένα... μνήμα, στην πλάκα του οποίου αναγραφόταν "Θύρα 7". Τότε το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στην τραγωδία του 1981. Ο ίδιος δεν είχε ιδέα για αυτό και μόλις έμαθε περί τίνος πρόκειται κατέβασε την ανάρτηση, ζητώντας συγνώμη και εξηγώντας ότι -ως ξένος- δεν είχε γνώστη της θλιβερής αυτής ιστορίας.

Μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ο αμυντικός της ΑΕΚ "περιέλαβε" τον Σεμπά αναρτώντας ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους δυο τους γράφοντας για λεζάντα "μην κλαις μικρέ μου". Το βράδυ της ίδιας ημέρας έκανε και δεύτερη ανάρτηση με τον ίδιο σε... ρόλο ενός τύπου που κρατούσε στους ώμους του τον "μικρούλη" Σεμπά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Βράνιες ασχολήθηκε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και ο λόγος δεν είναι άλλος από την τρικλοποδιά του Βραζιλιάνου στον Αραούχο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, την οποία η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έχει ήδη καταγγείλει στην ΕΠΟ. Εκτός των άλλων ο Βράνιες ήταν από τους ποδοσφαιριστές (μαζί με τον Μάνταλο) που ήταν μπροστά στη φάση και αντιλήφθηκε αμέσως τι ακριβώς συνέβη.

Από το βίντεο φαίνεται ότι Βράνιες και Μάνταλος ήταν εκείνοι που ενώ έτρεχαν για να πανηγυρίσουν το γκολ του Πατίτο, πήραν χαμπάρι την ενέργεια του εξτρέμ του Ολυμπιακού και γύρισαν πίσω για να ζητήσουν το λόγο και να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης, αφού επρόκειτο για χτύπημα εκτός φάσης.

O Bράνιες όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα και... έπιασε στο στόμα του τον Σεμπά.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK