Original Εσφιγμένου!

Μετά τη διαδήλωση υπέρ του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου που καταδικάστηκε με 20 χρόνια κάθειρξη, οπαδοί της ΑΕΚ ανήρτησαν σχετικό πανό στο πέταλο της Original.Διαβάστε το story.

Original Εσφιγμένου!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο πέταλο της Original ανάρτησαν ένα πανό το οποίο προκάλεσε αρκετές συζητήσεις το οποίο έγραφε «Όχι στην κάρτα του πολίτη, 20 χρόνια κάθειρξη, κάτω τα χέρια από τη Μονή Εσφιγμένου».

Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία με τα 20 χρόνια κάθειρξη σε βάρος του ηγούμενου της παλαιάς μονής Εσφιγμένου, Μεθοδίου για τη φωτογραφία με τη βόμβα μολότοφ.

Μια μερίδα οπαδών της ΑΕΚ διατηρεί δεσμούς με τη μονή και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο στο πέταλο των οργανωμένων αναρτήθηκε το συγκεκριμένο «παρών» από οπαδούς της «Ένωσης» που το απόγευμα διαδήλωσαν και στο κέντρο της Αθήνας για το ίδιο θέμα.

Μάλιστα στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία οι οπαδοί της ΑΕΚ δήλωσαν τη στήριξή τους στη Μονή Εσφιγμένου.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην παρουσίαση του σχεδίου για το γήπεδο στο ίδρυμα Ωνάση, όταν αποδοκιμάστηκε ο Μητροπολίτης Δράμας που μετέφερε μήνυμα του Βαρθολομαίου, λόγω της κόντρας Εσφιγμένου-Πατριαρχείου εξαιτίας της επιθυμίας να γκρεμιστεί η Μονή.

ΑΚ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δύο γκολ του Αραούχο δεν έφτασαν στον Χιμένεθ
Δύο γκολ ο Αραούχο, τρεις ασίστ ο Βάργκας, έξι γκολ η ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK