Η ΑΕΚ θα... φαλιρίσει τις στοιχηματικές!

Δυο πράγματα είναι σίγουρα τη φετινή περίοδο. Ο ήλιος θα βγαίνει πάντα από την ανατολή και η ΑΕΚ θα δέχεται γκολ από... στημένα! Σε σημείο μάλιστα που μέχρι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το είπε φόρα παρτίδα, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον άκουσε και την πάτησε για... 8η φορά!

Η ΑΕΚ θα... φαλιρίσει τις στοιχηματικές!
aek rieka EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έχασε μία μοναδική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ριέκα, αφού τα έκανε... θάλασσα. Έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο και τελικά έφυγε από το ΟΑΚΑ με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Κάποιος θα μπορούσε να σταθεί στις σημαντικές απουσίες των Μάνταλου - Γιόχανσον, ποδοσφαιριστών που σίγουρα δεν μπορούν να αντικατασταθούν από το υπάρχον ρόστερ, όμως αν κοιτάξουμε τα γκολ που δέχθηκε η Ένωση, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το πρόβλημα δεν είναι οι... απουσίες, αλλά η νοοτροπία της ομάδας στις στημένες ή στατικές φάσεις.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ

Σε 22 επίσημους αγώνες η ΑΕΚ έχει δεχθεί 15 γκολ. Από αυτά τα 7 είναι από στημένες φάσεις (κόρνερ/φάουλ) και το 1 μετά από εκτέλεση πλαγίου! Ειδικότερα η τελευταία περίπτωση δείχνει πόσο... χαλαρά πάνε πάνω στη μπάλα οι παίκτες της Ένωσης όταν ο αγώνας σταματά.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως μέχρι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το αθηναϊκό ντέρμπι την περασμένα Κυριακή.

"Εμείς θέλαμε να βρούμε περισσότερους χώρους αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στα στημένα το ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε αδυναμία στο πρώτο δοκάρι και για αυτό βάλαμε εκεί τον Μολέδο", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, την οποία φαίνεται πως δεν... άκουσε ο Χιμένεθ και την πάτησε ξανά λίγες ημέρες αργότερα με την Ριέκα με φάση... καρμπόν με αυτά που είπε ο τεχνικός του "τριφυλλιού"!

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από στημένη/στατική φάση:

ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ 0-2

1-0: Κόρνερ, ο Τζαγκόεφ μετά από κεφαλιά πάσα σκόραρε με το κεφάλι.

2-0: Νέο κόρνερ, ο Βέρνμπλουμ με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των Ρώσων.

ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ 1-0

1-0: Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά και ο Νάτχο πάνω στη γραμμή σκόραρε.

ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ 1-2

1-0: Εκτέλεση κόρνερ, ο Ελέζ ανενόχλητος με απευθείας σουτ σκόραρε.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

0-1: Ο Οφόε έκανε το πλάγιο και ο Μάριν με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 1-1

1-0: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-1

1-0: Κόρνερ του Χίλιεμαρκ, ο Μολέδο μόνος με κεφαλιά σκόραρε.

ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ 2-2

0-1: Κόρνερ, κεφαλιά πάσα του Ακόστι στον Γκοργκόν που με νέα κεφαλιά σκόραρε.

"ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΚΑΛΑ Η ΑΕΚ

Για να δώσουμε και μία... στοιχηματική χροιά στο στατιστικό μας θέμα, να πούμε πως η ΑΕΚ σε αρκετά παιχνίδια δέχεται πρώτη γκολ και μάλιστα μετά από στημένη φάση, όπως περιγράψαμε πιο πάνω.

Στον Stoiximan.gr το να συμβεί αυτό το γεγονός (πρώτα γκολ ο αντίπαλος της ΑΕΚ και με κεφαλιά) πληρώνει, σχεδόν πάντα, πάνω από 5.60 απόδοση! Για όσους ποντάρουν, λοιπόν, ας το έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Όσοι βέβαια το είχαν... μυριστεί εδώ και καιρό, έχουν πάει... γερά ταμεία.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK