Η ΑΕΚ θέλει τον Μασούντ και το ισχυρό μεταγραφικό του κανάλι

Στις 31/10 είχατε διαβάσει στο Contra.gr για το "ok" του Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά την περίπτωση του έμπειρου Σοτζέι Μασούντ. Ποιο είναι όμως το πραγματικό "κέρδος" που φέρνει ο ενδεχόμενος ερχομός του Ιρανού στην ΑΕΚ; Τι περίμενε η Ένωση από τον Ανσαριφάρντ και μπορεί τώρα να το βρει από τον αρχηγό της εθνικής Ιράν που είναι φευγάτος από τον Πανιώνιο και... φθηνότερος από τον συμπατριώτη του;

Η ΑΕΚ θέλει τον Μασούντ και το ισχυρό μεταγραφικό του κανάλι

Ο Σοτζέι Μασούντ είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Στα 34 του ο Ιρανός "μάχεται" ακόμη με το... εγώ του μέσα στο γήπεδο και όταν καταφέρνει να το υπερνικήσει τότε μπορεί να προσδώσει έναν άλλο... αέρα στην εκάστοτε ομάδα που αγωνίζεται.

Το Contra.gr στις 31/10 σας είχε πληροφορήσει για το "κλικ" που κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στον Μανόλο Χιμένεθ. ΑΕΚ και Μασούντ έχουν... φλερτάρει στο παρελθόν, αλλά ο τραυματισμός του Μάνταλου και το γεγονός πως ο Ιρανός τα "έσπασε" με τους Νεοσμυρνιώτες έκαναν τα γεγονότα να... τρέξουν ακόμη πιο γρήγορα και το "φλερτ" αναζωπυρώθηκε.

Μιλώντας... σουπερλιγάκτα ο Μασούντ αποτελεί καλή περίπτωση για την ΑΕΚ, τουλάχιστον για το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα τα βρει άνετα με τον αρχηγό του Ιράν.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που είπε ο Ισπανός ότι τον θέλει, αρκετοί από την Ένωση φάνηκαν (και συνεχίζουν να είναι) επιφυλακτικοί και του τόνισαν τα συμπεριφορικά ζητήματα του Μασούντ. Ο Μανόλο αντέδρασε σαν να του αρέσει η προοπτική να έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή υπό τις οδηγίες του. Ο τεχνικός της Ένωσης έχει αποδείξει άλλωστε ότι με τα δύσκολα παιδιά τα βρίσκει και ξέρει πως να τους βγάλει το 100%...

Αυτά όσον αφορά τα αγωνιστικά. Πίσω από τον Μασούντ και το ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ, όμως,κρύβονται πολλαπλά κέρδη για τους "κιτρινόμαυρους".

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Αν ο Μασούντ θεωρείται... μυστήριος, τότε ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί είναι δέκα σκαλοπάτια παραπάνω στον τομέα αυτό. Εννοείται πως αναφερόμαστε στη "σκιά", Ρέζα Φαζέλι. Ο Ιρανός ατζέντης με ορμητήριο τη Γερμανία κάνει... χρυσές δουλειές στο εξωτερικό και στην ΑΕΚ ξέρουν ότι ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μπορούν να βγουν κερδισμένοι μελλοντικά.

Ο Φαζέλι για τον Ανσαριφάρντ είχε ζητήσει 750.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο ο φθηνότερος Μασούντ αποτελεί ιδανική περίπτωση για να πιάσει παρτίδες η Ένωση με τον σούπερ ατζέντη που λύνει και δένει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Να φανταστείτε ο Πέρσης αυτή τη στιγμή "δουλεύει" το... ριφιφί της χρονιάς εις βάρος της Λίβερπουλ, καθώς στέλνει... δωρεάν τον πελάτη του Εμρέ Τσαν στη Γιουβέντους με συμβόλαιο που οι ετήσιες αποδοχές θα ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ. Άλλο επίπεδο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK