Η ατάκα του Χιμένεθ για μπάτζετ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε (ξανά) σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την επιτυχημένη του σεζόν στην ΑΕΚ και είπε ατάκες με... νόημα. Μπάτζετ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κύπελλο και... Ισπανοί προπονητές.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
jimenes EUROKINISSI

Μετά τη μεγάλη του συνέντευξη στην "AS", δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενήθηκαν και στην "El Confidencial". Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι αρκετά επικοινωνιακός ειδικότερα όσον αφορά τα ΜΜΕ της πατρίδας του, προσέχοντας πάντα τι και πως το λέει.

Μεταξύ άλλων, ο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου τη φετινή περίοδο. Εκτός από τη δική του ομάδα, όμως, πέταξε και... μπηχτή για τους αντιπάλους.

" Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτόν τον τίτλο, γιατί σπάσαμε την... ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδων με μεγαλύτερο μπάτζετ", είπε αρχικά και συνέχισε:

Η ατάκα του Χιμένεθ για μπάτζετ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

" Χάσαμε μόνο δυο παιχνίδια μέσα στη σεζόν και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Τώρα θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλο να πάρουμε ο κύπελλο".

Ο Χιμένεθ δεν φοβόταν ούτε στο πρώτο του πέρασμα να μιλήσει για μπάτζετ, παίκτες, ρόστερ και άλλες... απαγορευμένες λέξεις στην Ελλάδα, δείχνοντας ένα μέρος της προσωπικότητας του.

Στη συνέχεια πάντως αποθέωσε τον Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι και τόνισε πως οι Ισπανοί προπονητές ταιριάζουν σε πολλά πρωταθλήματα, λόγω του στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν. Κατοχή, κοντρόλ του αγώνα και πάσες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK