Η εντολή του Χιμένεθ και η... ανησυχία!

Στο Περιστέρι ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για την επιθυμία του να μπλοκάρουν τον Ατρόμητο. Ποια είναι αυτά και τι τον προβλημάτισε παρότι το ματς πέρασε… αναίμακτα για την ΑΕΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
jimenez EUROKINISSI SPORTS

Στον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι, ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εντολή στους παίκτες του να μην αφήσουν τον Ούμπιντες να πάρει… ανάσα και να πιέζουν τα στόπερ του Ατρομήτου προκειμένου να μην τους επιτρέψουν να παίξουν με βαθιές μπαλιές. Πράγματι, ανασταλτικά η ΑΕΚ λειτούργησε καλά αφού οι φορές που απειλήθηκε ήταν ελάχιστες, όμως όσο το ματς πήγαινε προς το τέλος του, υπήρξαν φορές που τα στόπερ της ομάδας των δυτικών προαστίων, είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν στην περιοχή του Μπάρκα και να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου για την "Ένωση".

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, παρότι το ματς πέρασε… αναίμακτα για την ομάδα του στάθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι και όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό (και σε επίπεδο δουλειάς) με την επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στις προπονήσεις από την προσεχή Πέμπτη. Οι αγωνιστικές ανορθογραφίες είναι προς διόρθωση και ο Μανόλο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι υπάρχει δρόμος για την "Ένωση" προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Και επειδή ο ίδιος δεν βλέπει ως… ταβάνι τη βελτίωση στη φετινή σεζόν αλλά βλέπει πιο μακροπρόθεσμα -χρονικά- την ΑΕΚ, η σημασία που δίνει είναι εκτενέστερη.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK