Η ΕΟΚ είναι έτοιμη να αποβάλει την ΑΕΚ!

Η ΕΟΚ φέρεται να είναι διατεθειμένη να αποβάλει την ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τις Εθνικές Ομάδες.

Η ΕΟΚ είναι έτοιμη να αποβάλει την ΑΕΚ!

Η EOK φέρεται να δηλώνει έτοιμη να προβεί σε όποια ενέργεια της ζητηθεί από τη FIBΑ, διευκρινίζοντας με ανακοίνωση που απέστειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, ότι δεν υποστηρίζει την Euroleague Basketball. Toνίζει δε ότι θα κάνει ό,τι πρέπει, ακόμα κι αν αυτό ισοδυναμεί με αποβολή της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα!

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, "οι δύο πλευρές συμφώνησαν χωρίς περιστροφές ότι είναι υποχρεωτικός ο σεβασμός στα καταστατικά και τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων του διεθνούς αθλητικού κινήματος, της ΔΟΕ και των Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών". Όπερ σημαίνει πως η Ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να αποβάλει την ΑΕΚ από το επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να μην υπάρχει ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες και τη συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο ΔΣ που θα γίνει την Πέμπτη.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, δεν υπάρχει διάθεση να πάρει πίσω την απόφασή της. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργου Νικολάου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια: "Αφιερωμένη" εκείνη η αποφράδα Μεγάλη Τετάρτη σε όλους όσοι κρύβαμε τα δάκρυά μας. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... Να μη ξεχνούν και όσοι εντός και εκτός συνόρων απεργάζονται ξανά σενάρια αφανισμού της" .

Στ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK