Η κυρία Κορδέρο είπε "αντίο" στην ΑΕΚ με σύνθημα

Η σύζυγος του Μιγκέλ Κορδέρο, Ίμνα Ρουτσίγκο επέλεξε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ μέσα από ένα γνωστό σύνθημα των οπαδών της ομάδας.

Η κυρία Κορδέρο είπε "αντίο" στην ΑΕΚ με σύνθημα

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποτελεί παρελθόν απ' την ΑΕΚ ύστερα από τέσσερα χρόνια. Ο Ισπανός μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να αναζητείται η "χρυσή" τομή προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασίας τους.

Τελικά, το βράδυ της Τρίτης (30/08) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον 29χρονο άσο, ο οποίος ακολούθησε τον "Δικέφαλο" μέχρι τη Γ' Εθνική και δέθηκε συναισθηματικά μαζί του. Απόδειξη, το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Κορδέρο, Ίνμα Ρουτσίγκο, η οποία και επέλεξε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ένωσης μέσα απ' ένα γνωστό σύνθημα των οπαδών της.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ aekaras. Δικέφαλε δε σταματώ, στιχάκια να σου τραγουδώ, σ'ολοκληρη τη γη σ' ακολούθω και στο φεγγάρι θα 'ρθω να σε δω, μαζί σου θα απογειωθώ, να φτάσουμε στο άπειρο, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα, η λογική με σένα είναι τρέλα", αναφέρει το μήνυμά της στο Instagram.

Δείτε το μήνυμα της κα Κορδέρο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος ο Κορδέρο απ' την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK