Η συνέχεια για το γήπεδο της ΑΕΚ "...αναμένεται συναρπαστική"

Νέο και ενδιαφέρον επεισόδιο στο σήριαλ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ, με 21 φίλους της Ένωσης να αποστέλλουν εξώδικο στον Δήμο, ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

Η συνέχεια για το γήπεδο της ΑΕΚ "...αναμένεται συναρπαστική"
Γήπεδο ΑΕΚ INTIME SPORTS

Συνολικά 21 (ο αριθμός σαφώς και είναι συμβολικός) φίλοι της ΑΕΚ, απέστειλαν εξώδικο στο Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Μέσω αυτού η υπεύθυνη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου καλείται άμεσα να απαντήσει στο πότε παρέλαβε προς έγκριση την υψομετρική μελέτη της "Αγιάς Σοφιάς" αλλά και το πότε ολοκληρώνεται η προθεσμία που έχει προκειμένου να την υπογράψει.

Σε ανακοίνωσή τους οι εν λόγω φίλαθλοι, αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, σε κανέναν να συνεχίσει αυτό το άθλιο παιχνιδάκι του νεκροθάφτη των ονείρων μας, μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, 'Άλλη Εντελώς Κατάσταση', προχώρησε ήδη στην πρώτη της ενέργεια με την επίδοση μιας εξώδικης δήλωσης - πρόσκλησης προς την διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, με κοινοποίηση σε Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Υπουργείο Εσωτερικών, Περιφέρεια Αττικής και Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Εκεί ζητάμε να μας γίνει γνωστό: Πότε παραλήφθηκε και με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου το από 19/10/2016 έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής - Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Προγραμματισμού και Υποδομών με θέμα την 'Εγκριση και παραλαβή της μελέτης "Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίου στη Νέα Φιλαδέλφεια' καθώς και πότε η εκ του νόμου θα εκπληρώσει την υποχρέωση της υπογραφής της υψομετρικής μελέτης που αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Αυτά για αρχή. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική… Γιατί η υπόθεση 'Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια' δεν περιορίζεται στα στενά σύνορα του Δήμου μας. Αφορά εκατομμύρια φιλάθλους της ΑΕΚ σε όλο τον πλανήτη, εκεί όπου όλοι ζουν κι αναπνέουν με την προοπτική της ανέγερσης της 'Αγιάς Σοφιάς'.

Το καλό το αφήσαμε για το τέλος. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών "Α.Ε.Κ" οργανώνεται με το βλέμμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι καιρός να επιστρέψει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, σε αυθεντικούς Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες. Τους Πυργιώτες τους είδαμε και τους κρίναμε...".

Όσο για την ονομασία που επέλεξαν, σχολιάζουν: "Η ονομασία της κίνησης μας δεν είναι τυχαία. Μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕΚ και δεν το κρύβουμε, όπως κάνει, για παράδειγμα, ο Δήμαρχος από τον Πύργο της Ηλείας, ο οποίος σκοπίμως αποκρύπτει την ομάδα της αρεσκείας του.

Επίσης μας ενώνει η ιδέα της οικονομικής αναγέννησης όλης της περιοχής, η οποία και θα επέλθει μόνον εάν επιστρέψει η ΑΕΚ στα Ιερά Χώματά της και μας φέρει πίσω εκείνες τις αξέχαστες Κυριακές. Θα είναι πολλές οι Κυριακές και οι Τετάρτες, που θα παίζει η ομάδα μας στο σπίτι της μέσα σε μια χρονιά και θα σφύζουν από ζωή οι τοπικές επιχειρήσεις. Καιρός να πάρει η μαστιζόμενη από την κρίση τοπική κοινωνία και πάλι τα πάνω της, σπάζοντας τα δεσμά της μιζέριας, που της έχουν φορέσει οι… τοπικοί της άρχοντες! Από τον Πύργο της Ηλείας…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK