H συζήτηση για τον Τσιάρτα στην Κ20 και το... κόλλημα

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Βασίλης Τσιάρτας την τεχνική ηγεσία της Κ20 της ΑΕΚ, συζητήθηκε το προηγούμενο διάστημα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ωστόσο η υπόθεση κόλλησε.

H συζήτηση για τον Τσιάρτα στην Κ20 και το... κόλλημα
Τσιάρτας

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι σε αναζήτηση προπονητή για την πρώτη της ομάδα, σε μεταβατική κατάσταση όμως,βρίσκεται και στις μικρότερες ομάδες της. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με την Κ20, η οποία μετά την απομάκρυνση του Στέλιου Μανωλά παραμένει με τον βοηθό του Νίκο Παναγιωτάρα στην τεχνική ηγεσία. Ουσιαστικά εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή και πιθανότατα θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ,λοιπόν, υπήρχαν σκέψεις για αναζήτηση πρώτου τεχνικού (χωρίς αυτό να σημαίνει σε πρώτη φάση αλλαγή του υπόλοιπου τιμ) για την Κ20 ωστόσο για την ώρα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαίνεται να είναι «κολλημένο».

Μία περίπτωση που συζητήθηκε το τελευταίο διάστημα ήταν κι υτή του Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος διαθέτει από το περασμένο καλοκαίρι δίπλωμα UEFA PRO. Κάτι που θεωρούν στην ΑΕΚ κριτήριο για τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, με βάση το… manual. Η υποψηφιοτητά Τσιάρτα δεν προχώρησε κυρίως γιατί στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ (σε επίπεδο Μπάγεβιτς) φαίνεται να υπάρχει η διάθεση για να πάει έτσι η Κ20 μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ενδεχομένως η κωλυσιεργία στο θέμα του προπονητή της Κ20 να οφείλεται και στις επικείμενες αλλαγές που -πιθανότατα- θα γίνουν συνολικά στα τμήματα υποδομής. Σε κάθε περίπτωση ομως, ο τρόπος που χειρίστηκε η ΑΕΚ και το συγκεκριμένο θέμα, φανερώνει την έλλειψη γρήγορων - αποτελεσματικών αντανακλαστικών, δεδομένου του γεγονότος ότι πέρασαν μήνες από τότε που αποτέλεσε παρελθόν ο Στέλιος Μανωλάς.

ΑΚ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK